Test Sonucum :(

tebrikler canım bırak bu stersleri ve hamileliğinin tadını çıkar artık.bazen doktorlar en yakınımız oluyo ama bazende böle kötü anlar yaşanıyo.boşver herşeyi artık hamilelerin duası kabul olur darısı bizlerinde başına

Amin canım Rabbim sizlerede böyle güzel haberler almayı nasip etsin

Ne güzel yazmıısın canım benim cok teşekkür ederim Allahım sizin paşanız gibi okullarına başlamayı görmeleri nasip eder inşallah
insallah canım benim insallah sımsıkı tutunsun sana bebişin de hayırlıca dünya gelsin hayırlı evlat olsun. Kafana takma hiçbirseyi hamile olmanın tadını çıkar

KIZLAR BİR DE DİKKATLİ OLALIM!!! canım belki ilkinde kan tahlili yani kan senin değildi. Pazartesi ben de muayeneye gittim benden önceki bayana smear testi yaptılar.benim bilgilerimi yazarken o içerde giyiniyodu. bi baktım kadın çıkarken elindeki o kap gibi şeyde benim ismim yazıyor uyardım hemenkadında kist vardı miyom iltihap enfeksiyon ve 38 yasında iki çocuk sahibi ... o sonucu benim aldığımı bi düşünün dünya başıma yıkılırdı heralde. Demem o ki karışıklıklar oluyor bazen dikkat etmek lazım.

bak bu konuya değindiğin iyi oldu bende gebelik testi için hastanede kan verdim sonuç bekliyorum herkezin sonucu çıktı benimki hala yoktu.nerde diye sordum isimle arattırıyorum hemşireler böyle bi isimde tahlil sonucu yok diyolar nasıl yani olmaması mümkün değil hani kan aldınız nerde benim kan ozaman dedim .birazda yüksek sesle konuşunca bunları aldı bi telaş.ellerinde kalan tek tahlil sonucu erkek bi isme kayıtlı yanlışlık anlaşıldı tc noyu yanlış giriyo hemde elinde nufus cuzdanı olduğu halde tam bi rezalet.elime volkan ismine düzenlenmş bi tahlil tutşturdular.kısacası benim gebelik testini tanımadığım bi adamın sosyal güvencesinden karşılandı.ya o kişi evliyse ya eşi bunu görse duysa böyle bişi olmamalı hangi devirdeyiz diye bağırınca bide bana sorun çıkaran hasta muamelesi yapıyolar neyse kızlar dikkat dikkat dikkat edelim

haklısın canım böle şeylerde olabiliyor

hihhhh seninki daha vahimmişş yazık günah değil mi o adama hey Allahım! evet işte ağzını açıp bir sey deyince de sorunlu hasta oluyorsun dediğin gibi. Hepimiz insanız hatalar yapabiliriz ama bunlar bambaşka seyler çok dikkat etmek zorundalar. Kör mü bunlar ne yaa

Töbe estf. neler neler oluyor. Çok haklısın böle konularda çok dikkat etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…