Test Sonucum :(

ylzpln

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
44
18
13
41
Merhaba evde test yaptım pozitif cıktı dün doktora gittim ultasonda keseyi gördü kan tahlili ise baktığında gebe değilsin dedi bende başka doktora gittim oda aynı kan tahliline göre gebesin dedi ve oda ultrasona soktu kese var dedi kafam çok karıştı test sonucum şöle Beta-hCG:19674 mıu/ml:0-5 TSH değerleri is 1,16 mıu/ml:0,34-5,6 bilen varsa yardımcı olabilirmi

19674 okudum yanlış okumadıysam ki maşallah gebesiniz diğer doktor neye dayanarak gebe değilsiniz dedi ki hem de keseyi gördüğü halde...içini rahatlamk istersen bugün başka doktora git tekrar kan ve ultrason tahlili yaptır...

Çok teşekkür ederim cevabın için bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum ....

Zaten 2. doktora gittiğimde sonuca bakar bakmaz gebesin dedi hatta oda ultrasona soktu keseti gördü ama ilk doktor oyle diyince çok üzüldüm. Acaba dış gebelikmi diye düşünceler bastı beni

Zaten 2. doktora gittiğimde sonuca bakar bakmaz gebesin dedi hatta oda ultrasona soktu keseti gördü ama ilk doktor oyle diyince çok üzüldüm. Acaba dış gebelikmi diye düşünceler bastı beni
DARISI BAŞIMA:)İNŞALLAH HAMİLESİNDİR...

Bazen boyle dengesiz drlar oluyoya gicik oluyorum bu degerlere bakarak nasil diilsin demis hamilesin keseyide gormus ler eee daha ne baska bi dr a daha goruk 4-5 haftalik falan hamile olabilirsin cnm hayirli olur ins

Bazen boyle dengesiz drlar oluyoya gicik oluyorum bu degerlere bakarak nasil diilsin demis hamilesin keseyide gormus ler eee daha ne baska bi dr a daha goruk 4-5 haftalik falan hamile olabilirsin cnm hayirli olur ins

Çok tesekkür ederim canım içime su serptiniz

canım hiç canını sıkma hamilesin insallah. ablama da öyle demişlerdi gün boyu doktor doktor gezdi yazık. bazen böyle şeyler olabiliyor ve çok zor atlatılıyor.yine ablama 6 aylıkken bir doktor dedi ki bebeğin bacak boyu kısa ensesi kalın başı büyük. down olabilir ya bu ne demek bir anne adayı için düşünebiliyor musunuz? başka doktora gitti tabi o aradaki gözyaşlarımızı strestimizi siz düsünün. o doktor hiçbsyi yok dedi ve sorunsuzca dünyaya geldi. paşamız bu hafta anaokuluna basladı. cok uzattım ama HERKESE demem o ki zor biliyorum ama hemen ümitsizliğe düşmeden o an hemen başka doktora gerekirse başka doktora. Güzel düşün Rabbim hayırlıca kucagına versin ins hayırlı olsun

Hayırlı olsun cnm gebesin bhcg baya yuksek rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize :) :) :)

Ne güzel yazmıısın canım benim cok teşekkür ederim Allahım sizin paşanız gibi okullarına başlamayı görmeleri nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…