Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba, 3 düşükten sonra araştırmak için genetik test verdik trombofili paneli sonucum bu şekilde çıktı anlayan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler..
Hanımlar merhaba, 3 düşükten sonra araştırmak için genetik test verdik trombofili paneli sonucum bu şekilde çıktı anlayan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Sizin heterozigot olan Mtfhr değeriniz bende homozigot. PAI bende de 5G/5G. Ben de 2 düşükten sonra yaptırdım testi. Doktor hamile kalınca kan sulandırıcı iğne ve aspirin başlıcam dedi. Geçmiş olsun
Hanımlar merhaba, 3 düşükten sonra araştırmak için genetik test verdik trombofili paneli sonucum bu şekilde çıktı anlayan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Sizin heterozigot olan Mtfhr değeriniz bende homozigot. PAI bende de 5G/5G. Ben de 2 düşükten sonra yaptırdım testi. Doktor hamile kalınca kan sulandırıcı iğne ve aspirin başlıcam dedi. Geçmiş olsun
Merhabalar sağlıklı gebelikler diliyorum öncelikle benim de ilk gebeliğim kürtajla son bulmuştu. İkinci kez hamile olduğumu öğrendim doktorum clexane önerdi, onu kullanıyorum. Sonuçlarım da biri homozigot biri heterezigot. Tavsiyelerinize ihtiyacım vardır