- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi Burcummmmm123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hic bisey yapmadm 5 ay oldu evleneli 3 ay once bir düşüğüm oldu simdi tekrar 7 haftalik hamileyim cok şükür korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım 2 seferdede ama yumurtlama günümü takip ettimKızlar bugün hastalandım evleneli 1 sene 4 ay oldu ama 1 kere dış gebelikten başka birşey olmadı bu ay rahim filmim var bakalım hayırlısı bu arada hamile arkadaşlar yaptığınız her hangi bişey varmı? Bitki kür vs.gerçi benim denemediğim bi böğürtlen kökü kaldıda hani farklı şeyler vardır belki
Canım bende takip ettim fakat bu ay olmadı önümüzde ki hafta doktora gidicem ve rahim filmim var bakalım işte hayırlısı bu arada yumurtlama gününü neyle takip ettin ben ovulasyon testi kullandım sende ovulasyon testi kullandıysan hangi marka aldın?ben hic bisey yapmadm 5 ay oldu evleneli 3 ay once bir düşüğüm oldu simdi tekrar 7 haftalik hamileyim cok şükür korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım 2 seferdede ama yumurtlama günümü takip ettim
Alala hiç böle test görmedim :)
Neyse ben gebeliğimi regl olduktan 55gün sora öğrendim.hemde yeni hamile kalmışım:) geç döllenme olmuş hatta baya geç döllenme:)
Yok canım kalp atışını duyana kadar hiçbi belirtim olmadı.Merhabalar bende gec dollenmeden suphe ediyorum belirtiniz varmidi?
Yok canım kalp atışını duyana kadar hiçbi belirtim olmadı.
ben ovulasyon testi kullanmadm hic canım adetlerim düzenli ve 28 gunde 1 oluyordum yumurtlama günü hesaplayicisina baktim netten 14. Güne denk geliyormuş o sekilde takip yani . İns en yakın zamanda bebis isteyen herkese nasip eder allahCanım bende takip ettim fakat bu ay olmadı önümüzde ki hafta doktora gidicem ve rahim filmim var bakalım işte hayırlısı bu arada yumurtlama gününü neyle takip ettin ben ovulasyon testi kullandım sende ovulasyon testi kullandıysan hangi marka aldın?