• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu

Burcummmmm123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.262
948
43
35
IMG_1603.JPG merhaba arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım fakat erken davrandım sanırım çünkü reglime 5-6 gün var sonuç negatif gibi fakat sizlerede danışmak istedim ve sonucu beni gibi olupta daha sonra pozitif olanlar varmı?? Resmi ekliyorum yorumlarınızı bekliyorummm

Ben sanki artı görüyorum çok silik bir şekilde bence yarın tekrarla gene aynı çıkarsa kan testi yaptır. Bide konu sanırım yanlış yerde

Alala hiç böle test görmedim :)
Neyse ben gebeliğimi regl olduktan 55gün sora öğrendim.hemde yeni hamile kalmışım:) geç döllenme olmuş hatta baya geç döllenme:)

Daha cok erken test için . Bende senin gibi sabredemeyip yapmıştım adetime 3 gun vardı negatif çıktı. Adet günümde de silik bir 2. Çizgi çıkmıştı ama testim dijital degil normal 2 çizgi çıkanlardandi. Adetten 3 gün sonrada kan testi yatırmıştım beta hcg 188 çıkmıştı cok şükür :anneadayı: bence acele etme kesin sonuc icin testi hergun degilde 2 gunde bir tekrarla canim ve sabırlı ol:KK48:

Kızlar bugün hastalandım evleneli 1 sene 4 ay oldu ama 1 kere dış gebelikten başka birşey olmadı bu ay rahim filmim var bakalım hayırlısı bu arada hamile arkadaşlar yaptığınız her hangi bişey varmı? Bitki kür vs.gerçi benim denemediğim bi böğürtlen kökü kaldıda hani farklı şeyler vardır belki

Kızlar bugün hastalandım evleneli 1 sene 4 ay oldu ama 1 kere dış gebelikten başka birşey olmadı bu ay rahim filmim var bakalım hayırlısı bu arada hamile arkadaşlar yaptığınız her hangi bişey varmı? Bitki kür vs.gerçi benim denemediğim bi böğürtlen kökü kaldıda hani farklı şeyler vardır belki
ben hic bisey yapmadm 5 ay oldu evleneli 3 ay once bir düşüğüm oldu simdi tekrar 7 haftalik hamileyim cok şükür korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım 2 seferdede ama yumurtlama günümü takip ettim

ben hic bisey yapmadm 5 ay oldu evleneli 3 ay once bir düşüğüm oldu simdi tekrar 7 haftalik hamileyim cok şükür korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım 2 seferdede ama yumurtlama günümü takip ettim
Canım bende takip ettim fakat bu ay olmadı önümüzde ki hafta doktora gidicem ve rahim filmim var bakalım işte hayırlısı bu arada yumurtlama gününü neyle takip ettin ben ovulasyon testi kullandım sende ovulasyon testi kullandıysan hangi marka aldın?

Alala hiç böle test görmedim :)
Neyse ben gebeliğimi regl olduktan 55gün sora öğrendim.hemde yeni hamile kalmışım:) geç döllenme olmuş hatta baya geç döllenme:)

Merhabalar bende gec dollenmeden suphe ediyorum belirtiniz varmidi?

Canım bende takip ettim fakat bu ay olmadı önümüzde ki hafta doktora gidicem ve rahim filmim var bakalım işte hayırlısı bu arada yumurtlama gününü neyle takip ettin ben ovulasyon testi kullandım sende ovulasyon testi kullandıysan hangi marka aldın?
ben ovulasyon testi kullanmadm hic canım adetlerim düzenli ve 28 gunde 1 oluyordum yumurtlama günü hesaplayicisina baktim netten 14. Güne denk geliyormuş o sekilde takip yani . İns en yakın zamanda bebis isteyen herkese nasip eder allah :anneadayı::dua:

Back
X