Merhaba sanki bu iletiyi kendim yazmış gibi şüphelendim. 8 temmuzda innovita erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. 11 Temmuz pazartesi günü adet günümdü. Bugün gecikmenin 2.günü hala gelen giden yok. Adetim asla gecikmez gecikse bile o günün sabahı değil akşamı olurum en fazla. Bugün sabah test yaptım biri tamamen negatif birinde de çok silik bir çizgi çıktı. Hiçbir adet belirtim karın ağrım yok ara ara rahatsız etmeyecek şekilde belim ağrıyor. 2 kuzenim de beni 2 hafta önce rüyasında hamile görmüş. Her seferinde ümitlenip elimin boş kalmasından yoruldum. Siz hamile misiniz? Kan testi yaptırmaya korkuyorumHerkese merhaba ben reglime 4gün kala kaset test yaptım negatif çıktı daha sonra 2 gün kala tekrar kaset test yaptım yine negatif sonuç aldım en artık 1 gün kala erken gebelik testi yapayım dedim ondanda negatif sonuç aldım ve reglim 1 gün gecikti ben hastalanmadan 1 hafta önce göğüslerim aşırı şişer ve ağırır ama şuan hiçbir belirtim yok ara ara ha şimdi olcam diyip olmuyorum çok az akıntıdan başka belirtim yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 test negatif adet gecikmesi
- Konu Sahibi L A L
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Temmuz 2022
- 91
- 96
- 18
Silik çizgiler pozitif olduğu anlamına geliyor birkaç gün sonra kan testi yaptırın benceMerhaba sanki bu iletiyi kendim yazmış gibi şüphelendim. 8 temmuzda innovita erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. 11 Temmuz pazartesi günü adet günümdü. Bugün gecikmenin 2.günü hala gelen giden yok. Adetim asla gecikmez gecikse bile o günün sabahı değil akşamı olurum en fazla. Bugün sabah test yaptım biri tamamen negatif birinde de çok silik bir çizgi çıktı. Hiçbir adet belirtim karın ağrım yok ara ara rahatsız etmeyecek şekilde belim ağrıyor. 2 kuzenim de beni 2 hafta önce rüyasında hamile görmüş. Her seferinde ümitlenip elimin boş kalmasından yoruldum. Siz hamile misiniz? Kan testi yaptırmaya korkuyorum
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
O günden sonra maalesef regl oldum ama ben yumurtlama günümü kaçırıyormuşum tamamen psikolojik belirtiler yaşamışım allahtan ümit kesilmez bu ay ovülasyon takibi yaptım beklemedeyim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek daha yorucuMerhaba sanki bu iletiyi kendim yazmış gibi şüphelendim. 8 temmuzda innovita erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. 11 Temmuz pazartesi günü adet günümdü. Bugün gecikmenin 2.günü hala gelen giden yok. Adetim asla gecikmez gecikse bile o günün sabahı değil akşamı olurum en fazla. Bugün sabah test yaptım biri tamamen negatif birinde de çok silik bir çizgi çıktı. Hiçbir adet belirtim karın ağrım yok ara ara rahatsız etmeyecek şekilde belim ağrıyor. 2 kuzenim de beni 2 hafta önce rüyasında hamile görmüş. Her seferinde ümitlenip elimin boş kalmasından yoruldum. Siz hamile misiniz? Kan testi yaptırmaya korkuyorum
Tanımıyorum sizi ama Allah en kısa sürede sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin diye dua edeceğim. Ovülasyon takibi, incir kürü, avakado bunları sakın ihmal etmeyin. Ayrıca da adet bitiminden yumurtlamaya kadar incir kürü yumurtayı görünce de havuç kürü yapın ya da havuç tüketin. Çok stres yapıyorsanız gebe kalmak isteyenler için YouTube’da çok güzel meditasyonlar var. “Allahumme ya Evvelu” duasını da inanıyorsanız içten edin. Bunlar benim yaptıklarım size de inşallah yardımcı olur. Siz de bana dua edin ne olur 2 gün içerisinde kan testi vermeye gideceğimO günden sonra maalesef regl oldum ama ben yumurtlama günümü kaçırıyormuşum tamamen psikolojik belirtiler yaşamışım allahtan ümit kesilmez bu ay ovülasyon takibi yaptım beklemedeyim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek daha yorucu
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Güzel duanız için çok teşekkür ederim sizin için ve tüm kalpten çocuk isteyen herkes için dua ediyorum rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin, bize haber vermeyi unutmayın görmek istediğimiz değerleri görürüz inşallah avakado tüketemiyorum maalesef canım herşeyi denedim ama olmuyor midem almıyor havuç severim tüketirim ben folikasit + propolis kullanıyorum 2 aydır reglime 9 gün kaldı artık saldım ben bekliyorum sadece tutmadı yine gibi geliyor bakalım hayırlısı olsunTanımıyorum sizi ama Allah en kısa sürede sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin diye dua edeceğim. Ovülasyon takibi, incir kürü, avakado bunları sakın ihmal etmeyin. Ayrıca da adet bitiminden yumurtlamaya kadar incir kürü yumurtayı görünce de havuç kürü yapın ya da havuç tüketin. Çok stres yapıyorsanız gebe kalmak isteyenler için YouTube’da çok güzel meditasyonlar var. “Allahumme ya Evvelu” duasını da inanıyorsanız içten edin. Bunlar benim yaptıklarım size de inşallah yardımcı olur. Siz de bana dua edin ne olur 2 gün içerisinde kan testi vermeye gideceğim
Teşekkür ederim yorumunuz için umarım söylediğiniz gibidir stresten artık vücudum değişik tepkiler vermeye başladı yarın kan testi vermeye gideceğim.Silik çizgiler pozitif olduğu anlamına geliyor birkaç gün sonra kan testi yaptırın bence
Ben de tüketemiyordum size formülünü anlatayım yarım avakadonun içine muz koyun ikisini birlikte ezin. Üzerine 2 çay kaşığı hayıt balı koyun(hayıt balı gebeliğe hazırlar rahmi böyle bir faydası var.) üzerine badem ya da fındık koyun hafif kırarak misler gibi oluyor tadı. Dilerim buradan mutluluklarımızı da paylaşırız.Güzel duanız için çok teşekkür ederim sizin için ve tüm kalpten çocuk isteyen herkes için dua ediyorum rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin, bize haber vermeyi unutmayın görmek istediğimiz değerleri görürüz inşallah avakado tüketemiyorum maalesef canım herşeyi denedim ama olmuyor midem almıyor havuç severim tüketirim ben folikasit + propolis kullanıyorum 2 aydır reglime 9 gün kaldı artık saldım ben bekliyorum sadece tutmadı yine gibi geliyor bakalım hayırlısı olsun
- 10 Temmuz 2022
- 91
- 96
- 18
İnşallah hamilesinizdir. Stres yapmayın lütfen stres de adeti geciktiriyorTeşekkür ederim yorumunuz için umarım söylediğiniz gibidir stresten artık vücudum değişik tepkiler vermeye başladı yarın kan testi vermeye gideceğim.
Teşekkür ederim güzel dilek ve dualarınızı bekliyorumSilik çizgiler pozitif olduğu anlamına geliyor birkaç gün sonra kan testi yaptırın bence
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Teşekkür ederim mutlaka denicem aminnn inşallahBen de tüketemiyordum size formülünü anlatayım yarım avakadonun içine muz koyun ikisini birlikte ezin. Üzerine 2 çay kaşığı hayıt balı koyun(hayıt balı gebeliğe hazırlar rahmi böyle bir faydası var.) üzerine badem ya da fındık koyun hafif kırarak misler gibi oluyor tadı. Dilerim buradan mutluluklarımızı da paylaşırız.
Bende kuru incir aldım adet olmayı bekliyorum incir kurunu nasıl yapmamızı tarif edersiniz, biraz araştırdım ama kafam karıştı, kaç tane incir kaynatalım sabah akşam mı, birde havucu çiğ mi yesek daha iyi olur cevabınız için şimdiden teşekkür ederimTanımıyorum sizi ama Allah en kısa sürede sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin diye dua edeceğim. Ovülasyon takibi, incir kürü, avakado bunları sakın ihmal etmeyin. Ayrıca da adet bitiminden yumurtlamaya kadar incir kürü yumurtayı görünce de havuç kürü yapın ya da havuç tüketin. Çok stres yapıyorsanız gebe kalmak isteyenler için YouTube’da çok güzel meditasyonlar var. “Allahumme ya Evvelu” duasını da inanıyorsanız içten edin. Bunlar benim yaptıklarım size de inşallah yardımcı olur. Siz de bana dua edin ne olur 2 gün içerisinde kan testi vermeye gideceğim
Merhaba,bu şekilde de yorumumu güncellenmiş olayım. İncir prolaktin yükseltiyormuş Yani doktorunuza kullanmadan asla denemeyin. Benim adetimi geciktirdi hala regl olmadım ne gebelik var ne gelen giden. Bana ders olsun bir daha da yapmam. Biliyorum umut ediyoruz her şeyi deniyoruz ama böyle daha da kötü oluyormuş. Pazartesi doktora gideceğim inşallah kötü bir şey çıkmaz.Bende kuru incir aldım adet olmayı bekliyorum incir kurunu nasıl yapmamızı tarif edersiniz, biraz araştırdım ama kafam karıştı, kaç tane incir kaynatalım sabah akşam mı, birde havucu çiğ mi yesek daha iyi olur cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Aaaa çok teşekkür ederim bilmiyordum. Benimde randevum pazartesi günü. Güzel haberlerle dönelim inşallahMerhaba,bu şekilde de yorumumu güncellenmiş olayım. İncir prolaktin yükseltiyormuş Yani doktorunuza kullanmadan asla denemeyin. Benim adetimi geciktirdi hala regl olmadım ne gebelik var ne gelen giden. Bana ders olsun bir daha da yapmam. Biliyorum umut ediyoruz her şeyi deniyoruz ama böyle daha da kötü oluyormuş. Pazartesi doktora gideceğim inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Test yaptırdınız mıMerhaba,bu şekilde de yorumumu güncellenmiş olayım. İncir prolaktin yükseltiyormuş Yani doktorunuza kullanmadan asla denemeyin. Benim adetimi geciktirdi hala regl olmadım ne gebelik var ne gelen giden. Bana ders olsun bir daha da yapmam. Biliyorum umut ediyoruz her şeyi deniyoruz ama böyle daha da kötü oluyormuş. Pazartesi doktora gideceğim inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Bende merak ediyorum gittiniz mi doktora? Bende 5 cm kist çıktı doktor önemsiz dedi ama soğan kürüne başladım cumartesi günü tekrar gideceğimMerhaba,bu şekilde de yorumumu güncellenmiş olayım. İncir prolaktin yükseltiyormuş Yani doktorunuza kullanmadan asla denemeyin. Benim adetimi geciktirdi hala regl olmadım ne gebelik var ne gelen giden. Bana ders olsun bir daha da yapmam. Biliyorum umut ediyoruz her şeyi deniyoruz ama böyle daha da kötü oluyormuş. Pazartesi doktora gideceğim inşallah kötü bir şey çıkmaz.