• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test sonucu

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
66
kızlar merhaba,
reglim 3 gün gecikti ve bugün 2 tane test yaptım biri pozitif çıktı diğeri negatif...
Eşimle hamile kalmam için herhangi bir münasebetimiz olmadı ancak ilişki sırasındaki sıvıdan kalınabilinir mi merak içerisindeyim.
Yarın sabah bir tane daha test yapacağım olmadı kan testine gideceğim ama yine de merak ediyoruz.
Sizce durum nedir?
Ayrıca tüm regl belirtilerim var şiştim, bacaklarım kesik, göğüslerim şiş ve acı halinde...
Nedir bunun sebebi?:26:

kızlar merhaba,
reglim 3 gün gecikti ve bugün 2 tane test yaptım biri pozitif çıktı diğeri negatif...
Eşimle hamile kalmam için herhangi bir münasebetimiz olmadı ancak ilişki sırasındaki sıvıdan kalınabilinir mi merak içerisindeyim.
Yarın sabah bir tane daha test yapacağım olmadı kan testine gideceğim ama yine de merak ediyoruz.
Sizce durum nedir?
Ayrıca tüm regl belirtilerim var şiştim, bacaklarım kesik, göğüslerim şiş ve acı halinde...
Nedir bunun sebebi?:26:

günaydın cnm sölediklerin hamilelik belirtisi tam netleştirmek için doktora git kan tesit yptır

Back