• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu

menekselale52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
6
0
1
24
arkadaşlar benim 2 yumurtalığımda da kist var, kadın doğum baktı ultrasonda sanırım bebek görmedi, kan tahlili istedi sonuçlarım çıktı farklı referans gösteren 6 tane şey var

Prolaktın sonuc:33.54 Referans değeri:5,18-26,53
Aso sonuc:244,6 referans değeri: 0-200
Hgb sonuc:11,3 Referans değeri: 12 - 15,15
Pct sonuç:0,286 referans değeri: 0,11-0,28
Nlr sonıc:2,28 Referans değeri: yok
Img# sonuc:0.05 Referans değeri; yok

Sizde hamile miyim ? Beta testi falan istememiş hemen dönerseniz çok iyi olur lütfen

Gebelik testi istememiş ki genel değerlerinize bakmış. Ultrasonda görse söylerdi veya test isterdi zaten

Gebelik testi istememiş ki genel değerlerinize bakmış. Ultrasonda görse söylerdi veya test isterdi zaten
Yani bu testler gebeliği belli etmez mi. Bir tek beta da mı belli oluyor 2 hafta oldu reglım gecikeli şüpheleniyorum ondan Hemogram sedimentasyon crp aso Prolaktın tsh ft3 ve ft3 bunlar gebelik için istenmez değil mi

Yani bu testler gebeliği belli etmez mi. Bir tek beta da mı belli oluyor 2 hafta oldu reglım gecikeli şüpheleniyorum ondan Hemogram sedimentasyon crp aso Prolaktın tsh ft3 ve ft3 bunlar gebelik için istenmez değil mi
Bunlar üreme sağlığınızın durumunu anlamak için doktorun istediği testlerdir. Gebelik testleri değil. Zaten iki hafta gecikmeniz varsa gebelik durumu olsaydı doktor ultrasonda anlardı

Bunlar üreme sağlığınızın durumunu anlamak için doktorun istediği testlerdir. Gebelik testleri değil. Zaten iki hafta gecikmeniz varsa gebelik durumu olsaydı doktor ultrasonda anlardı
Teşekkür ederim, ilk pembe sadece peceteye silince bi kaç kere geldi sonra da kahverengi şeklinde. 2 hafta da gecikince şüphelendim. O söylediğim testleri verdim bebek olsaydı ultrasonda görürdü herhalde beta testi vermeyince olmadığını düşündüm bende . Ama neden öyle lekelenme oldu anlayamadım

Teşekkür ederim, ilk pembe sadece peceteye silince bi kaç kere geldi sonra da kahverengi şeklinde. 2 hafta da gecikince şüphelendim. O söylediğim testleri verdim bebek olsaydı ultrasonda görürdü herhalde beta testi vermeyince olmadığını düşündüm bende . Ama neden öyle lekelenme oldu anlayamadım
Kistlerim var demişsiniz ya zaten o da yapar. Bende de pcos var mesela başıma gelmişliği var bu kanamaların gecikmelerin. Malesef oluyor :/

Kistlerim var demişsiniz ya zaten o da yapar. Bende de pcos var mesela başıma gelmişliği var bu kanamaların gecikmelerin. Malesef oluyor :/
tahlillerimi aldım az önce. doktor biraz ilgisiz olarak biliniyor yani çok bişey anlatmadı bile. sadece aso ile problaktın yüksek dedi ve dostinex yazdı 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Anlatmadı da neyim var neyim yok. Stres dedi. Hamileler kullanmaması gerekiyormuş yani olmadığım kesinleşti yüksek ihtimalle. Aslında çok exstra bi stresim yok🙇🏻‍♀️ başka doktora da değerlerimi göstermeyi düşünüyorum

Back