- Emoji Skoru
- 103
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Umaykilinc
ilk saniyede böyle çıktı yalancı pozitif değildir dimi 5 gün gecikmem oldu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz tebriklerEki Görüntüle 3503242 ilk saniyede böyle çıktı yalancı pozitif değildir dimi 5 gün gecikmem oldu
Amin inşallah yarın kan vercem çok aşırı ağrılarım var ölüyorum sankiLamba gibi parliyor ikinci cizgi.yalanci pozitif bazen oluyor ama bukadar koyusuna ben hic denk gelmedim.. Genelde hep silik oluyor yalanci pozitifler. En garantisi kan testi ama bence hamilesiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun
Teşekkür ederim inşallahHamilesiniz tebrikler
Guzel haberlerle foruma donersiniz insallahAmin inşallah yarın kan vercem çok aşırı ağrılarım var ölüyorum sanki![]()
AminnnnGuzel haberlerle foruma donersiniz insallah![]()
Adetinizde hic gecikme normalde olmuyor ise 5 gün gecikme de net görünür bende 7 gün gecikmede yaptım cok netti tebriklerEki Görüntüle 3503242 ilk saniyede böyle çıktı yalancı pozitif değildir dimi 5 gün gecikmem oldu
Hayırlı olsun böyle yalancı pozitif olması imkansız bariz hamilesiniz. Ne gibi belirtileriniz var ne gibi bi ağrı ?Amin inşallah yarın kan vercem çok aşırı ağrılarım var ölüyorum sanki![]()
Allah razı olsun adet gecikmem olmadan önce kusmam oldu ancak o ara grip olmuştum ondan diye düşündüm 3 gün kafamı kaldıramadım şuan ise mide bulantım ve kasıklarda ağrım var adet olcak gibi alt bölgemde sızı var bugün daha da şiddetlendi ağrılarım yarın kan vercem bakalımHayırlı olsun böyle yalancı pozitif olması imkansız bariz hamilesiniz. Ne gibi belirtileriniz var ne gibi bi ağrı ?
Çok teşekkür ederim baya koyu testiniz 400 lerin üstünde bir değer çıkması lazım sağlıcakla alın kucağınızaAllah razı olsun adet gecikmem olmadan önce kusmam oldu ancak o ara grip olmuştum ondan diye düşündüm 3 gün kafamı kaldıramadım şuan ise mide bulantım ve kasıklarda ağrım var adet olcak gibi alt bölgemde sızı var bugün daha da şiddetlendi ağrılarım yarın kan vercem bakalım
Ederim tabiki Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah kucaklarımız boş kalmasınÇok teşekkür ederim baya koyu testiniz 400 lerin üstünde bir değer çıkması lazım sağlıcakla alın kucağınızabanada dua edermisin 2 gün kaldı regle
Aminnnnnn aminnnnnEderim tabiki Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah kucaklarımız boş kalmasın![]()