• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu

pr3nses21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
1.139
841
53
Merhaba Kızlar bu testte gebelik var mı yok mu anlayamadım. Dün pembemsi bi lekelenme geldi sümüksü şeklinde bir kaç damla. Sanki yerleşme kanamasıydı . Psikolojik olarak mı çizgi görüyorum anlamayamyrum

Eklentiler

• IMG_1445.jpeg
    IMG_1445.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_1444.jpeg
    IMG_1444.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_1443.jpeg
    IMG_1443.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 101
ben gördüm kuzum valla hepimizin psikolojisi bozuldu bende öyleyim dün 4 adet gebelik testi yaptım

Ya aslında benim adetim yeni bitti 1 hafta oldu . İlk başta normal lekelenme sandım ama kaşık ağrısı vs olunca şüphelendim sabah ilk idrar ile yaptım böyle oldu . 10 aylık bebeğimde var açıkçası çok zor olucak. Şimdi hastaneye gitsem hemen kanda çıkmayacaktır. Minik olduğu için. Ay bilmiyorum kafayı yedim dünden beri

ben gördüm kuzum valla hepimizin psikolojisi bozuldu bende öyleyim dün 4 adet gebelik testi yaptım
Ya aslında benim adetim yeni bitti 1 hafta oldu . İlk başta normal lekelenme sandım ama kaşık ağrısı vs olunca şüphelendim sabah ilk idrar ile yaptım böyle oldu . 10 aylık bebeğimde var açıkçası çok zor olucak. Şimdi hastaneye gitsem hemen kanda çıkmayacaktır. Minik olduğu için. Ay bilmiyorum kafayı yedim dünden beri
Silik bi çizgi görüyorum ben de, gecikti mi reglniz?

olsun aşkım hayırlısı bu demekki rabbim yardım eder ama adetin yenide bitmiş bilemiyorum belki değilsindir olsanda şükret biz aylarca bu çizg için uğraşıyoruz rabbim aratmasın

Merhaba Kızlar bu testte gebelik var mı yok mu anlayamadım. Dün pembemsi bi lekelenme geldi sümüksü şeklinde bir kaç damla. Sanki yerleşme kanamasıydı . Psikolojik olarak mı çizgi görüyorum anlamayamyrum
Ben tam bir çizgi göremedim ya silik falan da dikkat ettim ama yok gibi ama arkadaşların dediği gibi çizgi silikse bu testte çıktığı gibi kanda da çıkar artık sağlık ocağında kan verebilirsiniz

olsun aşkım hayırlısı bu demekki rabbim yardım eder ama adetin yenide bitmiş bilemiyorum belki değilsindir olsanda şükret biz aylarca bu çizg için uğraşıyoruz rabbim aratmasın
Rabbim isteyenlerin gönlüne göre versin. Ben hala şaşkınım o kadar dikkat etmemize rağmen . Birde reglim yeni bitti acaba üstüne mi gördüm kafam karıştı ya

Ben tam bir çizgi göremedim ya silik falan da dikkat ettim ama yok gibi ama arkadaşların dediği gibi çizgi silikse bu testte çıktığı gibi kanda da çıkar artık sağlık ocağında kan verebilirsiniz
Daha önce 2 düşüğüm oldu oğlumdan önce . Şuan gitmeye korkuyorum açıkçası sürekli kab vermekten bıkkınlık geldi . Biraz daha beklemelimiyim ki

Daha önce 2 düşüğüm oldu oğlumdan önce . Şuan gitmeye korkuyorum açıkçası sürekli kab vermekten bıkkınlık geldi . Biraz daha beklemelimiyim ki
O zaman bir kaç gün sonra testini yenile 2 gün sonra falan bir daha test yap bakalım çizgi belirginleşecek mi

İnşallah vardır ama bende göremedim🥹🥹
Bi kaç gün sonra tekrar dene istersen. Yada kan testi versen.

Merhaba Kızlar bu testte gebelik var mı yok mu anlayamadım. Dün pembemsi bi lekelenme geldi sümüksü şeklinde bir kaç damla. Sanki yerleşme kanamasıydı . Psikolojik olarak mı çizgi görüyorum anlamayam
Merhaba Kızlar bu testte gebelik var mı yok mu anlayamadım. Dün pembemsi bi lekelenme geldi sümüksü şeklinde bir kaç damla. Sanki yerleşme kanamasıydı . Psikolojik olarak mı çizgi görüyorum anlamayamyrm

Selam canim ben gordum silik cizgiyi bende demin yaptim ayni marka dun yaptigim daha belirgindi bugun birazdah siliklesti insallah hamisizdir rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Back