• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Sonucu

Tabii, dinliyorum.
Aslında bu geçen ayın sonucuydu şüpheli ilişkiden sonra hiç ilişkiye girmedim. bu ay da adet günüm gecikti sanıp turlusal kullandım ve aynı zamanda korona ilacı kullandım 7 gün sonra kahverengi bordomsu aşırı pıhtılı 8 gün süren bi kanamam geldi ama sanki adetin 5. Günü gelen kan gibiydi her gün gebelik midir sebebi yoksa ilaçlardan mıdır anlamadım internette hamileysek turlusalın adet getirmeyeceği yazıyordu ama güvenemedim sizce gebelikle bir ilgisi olabilir mi daha 6 aylık evliyim kusura bakmayın pek bilgim yok

Rica ederim.
Gecikmiş adet dönemlerinde kanamalar öyle görülebiliyor.
Hamilelik olması muhtemel değil gerçekten, içiniz rahat olsun.
Ama tarlusalı bir hekim vermeden kullanmayın hatta yasak diye biliyorum önce gebelik durumunun kesinleşmesi gerek.

Rica ederim.
Gecikmiş adet dönemlerinde kanamalar öyle görülebiliyor.
Hamilelik olması muhtemel değil gerçekten, içiniz rahat olsun.
Ama tarlusalı bir hekim vermeden kullanmayın hatta yasak diye biliyorum önce gebelik durumunun kesinleşmesi gerek.
Beta hcg sonucum vardı ve ilişkiden 10 hafta sonra idrar testi yaptım 2 tane o yüzden eczacı vermişti galiba gebelik olsa hiç kanamam olmazdı değil mi bir de idrar testi 10. Haftada eğer bebiş olsaydı pozitif çıkardı herhalde siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Beta hcg sonucum vardı ve ilişkiden 10 hafta sonra idrar testi yaptım 2 tane o yüzden eczacı vermişti galiba gebelik olsa hiç kanamam olmazdı değil mi bir de idrar testi 10. Haftada eğer bebiş olsaydı pozitif çıkardı herhalde siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Hamile olsaydınız şuan çoktan birçok belirti görmüş olmanız gerekirdi, hem idrar hem kan testinde geç döllenme bile olsa yüksek değerle çıkardı.
Hatta ultrasonla görülürdü.
Hiçbir şekilde ihtimal yok, emin olun.

Hamile olsaydınız şuan çoktan birçok belirti görmüş olmanız gerekirdi, hem idrar hem kan testinde geç döllenme bile olsa yüksek değerle çıkardı.
Hatta ultrasonla görülürdü.
Hiçbir şekilde ihtimal yok, emin olun.
Teşekkür ederim eşim uzakta memur o yüzden istemediğimiz bir şey bu gebelik aklıma baya takıldı psikolojim bozuldu evde tek olduğum için üstüne birde bunun stresi mahvetmişti beni çok teşekkür ederim yardımınız için

Teşekkür ederim eşim uzakta memur o yüzden istemediğimiz bir şey bu gebelik aklıma baya takıldı psikolojim bozuldu evde tek olduğum için üstüne birde bunun stresi mahvetmişti beni çok teşekkür ederim yardımınız için
Rica ederim.
İçiniz rahat etmiyorsa bir gebelik testi daha alın, onu yapın.
Benim şuan regl 2 ay geçti, gebelik testim negatif ve hiç düşünmüyorum hamile olabilir miyim diye😂
Negatif yani ötesi yok bu durumun, insan istemediğinde daha gergin oluyor, anlıyorum sizi.

Rica ederim.
İçiniz rahat etmiyorsa bir gebelik testi daha alın, onu yapın.
Benim şuan regl 2 ay geçti, gebelik testim negatif ve hiç düşünmüyorum hamile olabilir miyim diye😂
Negatif yani ötesi yok bu durumun, insan istemediğinde daha gergin oluyor, anlıyorum sizi.
5 tane test yaptım 2 kere regli oldum artık bıraksam kendimi daha iyi 😂 bir de gebelik olsaydı pıhtılı kan gelmezdi zaten öyle düşünüyorum 😂 6 hafta sonra ultrasona girmiştim ordada doktor görseydi kese söylerdi diye düşünüyorum en iyisi salmak 😂 siz neden olmuyorsunuz acaba kist falan bir durum olmasın allah korusun

5 tane test yaptım 2 kere regli oldum artık bıraksam kendimi daha iyi 😂 bir de gebelik olsaydı pıhtılı kan gelmezdi zaten öyle düşünüyorum 😂 6 hafta sonra ultrasona girmiştim ordada doktor görseydi kese söylerdi diye düşünüyorum en iyisi salmak 😂 siz neden olmuyorsunuz acaba kist falan bir durum olmasın allah korusun
Ay neyse ne, hamile olmadığım için gerisiyle pek ilgilenmedim😂
Bu aralar gideceğim bakalım.

Back