Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test Sonucu
- Konu Sahibi buseergin
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- betahcg hamilelik test test doğru sonuç verir mi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
Adet olduysanız yeni yumurtlama dönemine girdiniz. Bu ay olur inşallahEki Görüntüle 2751387
Kızlar bu testi ilişkiden 40 gün sonra yaptırdım adet oldum ama emin olamadım tam adet mi yoksa üstüne görme mi gidip kan testi yaptırdım sizce kesin sonuç mudur
Kesin midir geç döllenme falan olabilir miHamile deilsiniz
Hayırlısı artık kuzumAdet olduysanız yeni yumurtlama dönemine girdiniz. Bu ay olur inşallah
Ne bileyim geç döllenme falan olabilir miSonuç sıfır diyor.
İhtimal olabilir mi sizce...
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Geç döllenme olsa dahi değer sıfır olmaz.Ne bileyim geç döllenme falan olabilir mi
70 olur, 50 olur ama illa ki 5 den büyük bir değer olur.
Teşekkür ederim cevap için özür dilerim pek bilgim olmadığı için soruyorum yani sonuç kesindir değil miGeç döllenme olsa dahi değer sıfır olmaz.
70 olur, 50 olur ama illa ki 5 den büyük bir değer olur.
- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
40 gün geçmiş neyin gec döllenmesi. Sonuc da zaten 0 çıkmış. Kafana takma umarim istediğin bi dönemde olur bebişinNe bileyim geç döllenme falan olabilir mi
Pek bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın teşekkür ederim cevap için40 gün geçmiş neyin gec döllenmesi. Sonuc da zaten 0 çıkmış. Kafana takma umarim istediğin bi dönemde olur bebişin
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Evet. Kesin, milyonda bir dahi ihtimal yok.Teşekkür ederim cevap için özür dilerim pek bilgim olmadığı için soruyorum yani sonuç kesindir değil mi
Teşekkür ederim cevabınız içinnEvet. Kesin, milyonda bir dahi ihtimal yok.
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Rica ederim, yeni yıl gönlünüzden geçenleri getirsin size...Teşekkür ederim cevabınız içinn
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Adet olmasaydınız belkı ama sanmıyorum su durumdaKesin midir geç döllenme falan olabilir mi
Amin hepimize umarımmmRica ederim, yeni yıl gönlünüzden geçenleri getirsin size...
Adet olduktan 10 gün sonra yaptırdım bu testiAdet olmasaydınız belkı ama sanmıyorum su durumda
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Yumurtlama donemınız yakın o zaman, ovulasyon testı kullanıp yumurtlamayı takıp edın, ya da gun asırı ılıskı ye baslayın hemnAdet olduktan 10 gün sonra yaptırdım bu testi
Aslında bu geçen ayın sonucu bu ay da adet günüm gecikti sanıp turlusal kullandım ve aynı zamanda korona ilacı kullandım 7 gün sonra kahverengi bordomsu aşırı pıhtılı 8 gün süren bi kanamam geldi ama sanki adetin 5. Günü gelen kan gibiydi her gün gebelik midir sebebi yoksa ilaçlardan mıdır anlamadım internette hamileysek turlusalın adet getirmeyeceği yazıyordu ama güvenemedimYumurtlama donemınız yakın o zaman, ovulasyon testı kullanıp yumurtlamayı takıp edın, ya da gun asırı ılıskı ye baslayın hemn