Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik yok yani dimi canm1. Trimester ilk 3 aylık gebelik için kullanılır 12 hafta yani
Bu referans aralığı sonuç değil.Merhaba kızlar hamilelik 1.trimester 215-4300 ne demek![]()
Ya ben kusura bakma sürekli soruyorum ama daha açık yazarmısın referans aralığı felan ne demek oluyor kusura bakma canım tekrardanBu referans aralığı sonuç değil.
12 hafta filan dedinBu referans aralığı sonuç değil.
Beta yok canmHamilelik değil canım bu. Eğer ki kan sonucununda beta değerin yazıyorsa karşısında anne kaç haftalık hamile olduğunu bilsin diye 1. Trimester şu şu rakamlar arasında olmalı
2. Trimester şu aralıkta olmalı diye yazar. Sen sonucuna bakıp hangi aralıkta olduğunu öyle tespit edersin yani. Beta sonucu kaç yazıyor sende
sen test sonucunu adını kararılayarak ekle biz bakalım
Hamilelik değil canım bu. Eğer ki kan sonucununda beta değerin yazıyorsa karşısında anne kaç haftalık hamile olduğunu bilsin diye 1. Trimester şu şu rakamlar arasında olmalı
2. Trimester şu aralıkta olmalı diye yazar. Sen sonucuna bakıp hangi aralıkta olduğunu öyle tespit edersin yani. Beta sonucu kaç yazıyor sende
1. Trimester ilk 3 aylık gebelik için kullanılır 12 hafta yani
sen test sonucunu adını kararılayarak ekle biz bakalım
Hamile kalmak istiyorum inşallah olurdeğerlerin gayet iyi ,
Hamile kalmak istiyorum inşallah olurdeğerlerin gayet iyi ,
Hamile değilim yani
Hamile kalmak istiyorum inşallah olur