Ay inşallah ama yanlış anladiniz bu yumurtlama testi ama bunu duymak bile güzel geldi :)Hamilesiniz
Ben bilmiyorum böyle bişeyi benim cahilliğim özür dilerim inşaAllah en yakın zamanda duyarsınız.Ay inşallah ama yanlış anladiniz bu yumurtlama testi ama bunu duymak bile güzel geldi :)
Estafurullah cahillik değil bu bende bebek isteyene kadar bilmiyodum yeni yeni neler öğreniyoruz:) çok teşekkür ederim.Ben bilmiyorum benim cahilliğim özür dilerim inşaAllah en yakın zamanda duyarsınız.
Aminn inşallah:)Hamilesiniz diyecektim ama başka bir testmiş inşaAllah diyorum gebelik testinde de görürsünüz.
Tessekkür ederim ama malesef ovulasyon testiBenimki dahada silikti ve hamileydim . Bu bariz net hayırlı olsun inşallah.
Canim bir kac gun daha devam et biraz daha koyulasmasi lazim. Hergun ayni saatte ve enaz 2 saat sivi almadan yapmaya devam et.Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Teşekkür ederim. Peki bisey daha sorsam size yumurtlamış olsam ve o dönemi geçirmiş olsam çok silik olurdu değil mi? Yani yumurtlama günüme yaklaşıyorum henüz geçmemiş doğru mu anlıyorum?Canim bir kac gun daha devam et biraz daha koyulasmasi lazim. Hergun ayni saatte ve enaz 2 saat sivi almadan yapmaya devam et.
Evet canm eger onceki gunler bundan silik ciktiysa yaklasiyor demektir. Bu birkac gunu iyi takip etmelisin.Teşekkür ederim. Peki bisey daha sorsam size yumurtlamış olsam ve o dönemi geçirmiş olsam çok silik olurdu değil mi? Yani yumurtlama günüme yaklaşıyorum henüz geçmemiş doğru mu anlıyorum?
Çok teşekkür ederimm:)Evet canm eger onceki gunler bundan silik ciktiysa yaklasiyor demektir. Bu birkac gunu iyi takip etmelisin.
Rica ederim bol şansÇok teşekkür ederimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?