• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu sizce nedir?

Guneskiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
333
156
18
35
Arkadaşlar merhaba adetlerim biraz duzensiz oluyor 1 hafta gecikmeli gibi. ovulasyon testim ekte ben ilk kez bu ay denediğim için pek yorumlayamadım bi kaç gün önce yaptigimda daha çok silikti sonra yapmayı bıraktım bugün tekrar denemek istedim bu şekilde bir sonuç gördüm aynı koyulukta değil ancak bu kadar net daha önce görmemiştim sizce yumurtlama günün geçmiş mi yoksa gelecek günlerde yumurtlayacağım o nedenle mi böyle? Önümüzdeki ay düzenli kullanmaya başlıycam. Deneyimli arkadaslar yorumlarsanız çok sevinirim. Gebelik testindede çift çizgi görürüz inşallah :) Tesekkur ederim.
20180113_025344.jpg

Hamilesiniz diyecektim ama başka bir testmiş inşaAllah diyorum gebelik testinde de görürsünüz.

Canim bir kac gun daha devam et biraz daha koyulasmasi lazim. Hergun ayni saatte ve enaz 2 saat sivi almadan yapmaya devam et.
Teşekkür ederim. Peki bisey daha sorsam size yumurtlamış olsam ve o dönemi geçirmiş olsam çok silik olurdu değil mi? Yani yumurtlama günüme yaklaşıyorum henüz geçmemiş doğru mu anlıyorum?

Teşekkür ederim. Peki bisey daha sorsam size yumurtlamış olsam ve o dönemi geçirmiş olsam çok silik olurdu değil mi? Yani yumurtlama günüme yaklaşıyorum henüz geçmemiş doğru mu anlıyorum?
Evet canm eger onceki gunler bundan silik ciktiysa yaklasiyor demektir. Bu birkac gunu iyi takip etmelisin.

Back