Test Sonucu 83,21 Ama Kan Geliyo Neden

selam
dr görüşmedim mi? Kan lekelenme mi yoksa akıcı mı ve de rengi nasıl.?
Ne kadarlık anladığım kadarıyla yeni olmalı senin ki ,
Adet görüyor olabilirsin üzerine,
Tutunmak için içeriye rahim duvarını zorluyor da olabiliyor.Biz buna tutunma kanaması diyoruz.
Eğer kanamada artış olursa hemen dr ara ve git.( hemen git bence )
Extra ilaçlar verebilir.

Arkadaşlar Test Tuttu Diyo Ama Kan Geldi Gene. Belimde Ağriyo Adet Sancisi Gibi.

canım öncelikle test sonucun geyet iyi sakın telaşa kapılma dr unu ara ve durumdan haberdar et bazen kanamalar olabiliyormuş ayaklarını yukarda kalacak şekilde yat ve zorunlu olmadıktan sonra kalkmamaya dikkat et dr unla görüştüysen zaten kimyasal düşük olmaması için iğne verecektir dikkat et kendine allah tamamına erdirsin güzel haberlerini bekliyoruz

sağol canım. dün test yaptırdım ben testten sonra öğlen bi lekelenme oldu. sonra bi dahada gelmedi.
bugün test sonucunu aldım. pozitif dendi ama belim karnım ağrıyo az bi damla gelmiş gene. dr aradım tutmuş o dedi. yarın gene test yap dedi bana.
sevinemedim bile ya.

deryacım sağolasın. sende hamilesin dimi bi kaçgünlük anladığım kadarıyla. bugün bi kez lekelenme geldi daha gelmedi. ama belim ve karnım biraz ağrıyo işte.

canım bende de adet ağrısı gibi ağrılar var olabiliyormuş meraklanma sakın moralini de hiç bozma benimde ağrılarım var ama geçecek inş meleklerimiz bize tutunmuşlardır tek yapacağımız şey bol bol yatmak ve pozitif düşünmek bi kaçgüne kadar geçecek ağrılarımızda inş sorunsuz bir gebelik geçiririz sağlıklı bebeklerimiz olur

senin de mi tüp bebek olmuştu yoksa aşılama mı

tebrikler hic uzulup canını sıkma lutfen ...kan rengı cok acık renk olursa tehlıkelı olabılıyor.onun dısında 3 ay lekelenme yasayan ınsanlar var.canını sıkma tekrar tebrıkler

çok teşekkür ederim sağolun kızlar. ben 3 kez aşılama yaptırdım tutmadı. ilk tüp bebek deneyimimdi bu benim.

çok teşekkür ederim sağolun kızlar. ben 3 kez aşılama yaptırdım tutmadı. ilk tüp bebek deneyimimdi bu benim.
gülçiçek canım ya neden hamile olduğuna sevinmiyorsunki bu söylediklerin hepsi çok normal değerinde oldukça iyi hadi artık canını sıkma ve bence kocaman bir başlık aç hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye sevineceğin yerde üzülüyorsun ama ayıp bu yaptığınnaniknanik

Dikkat et canım kendine,hayırlı olsun.Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.Yalnız bol bol dinlen. dr.unla görüş mutlaka.

teşekkür ederim arkadaşlar. ama dün akşamda bel ve karnımın ağrısına saatlerce kıvrandım. korkuyorum bişey olacak diye.
tuttu ama arada kan lekelenmeleri geliyo. beni korkutan konu bu. ondan sevinemiyom düşecek diye.

Arkadaşlar Neresiniz Bişey Soracam
Az önce Wc.ye Gitim Bi Kan Pihtisi Düşer Gibi Oldu .düşükmü Yaptim Ki.

Merhaba

Gulçicek dr unu ara ve geleceğini söyle,( gelme desede ısrar et) bebekleri göremezsiniz daha ama, içeride bir kan toplanımı var mı.
Bu kötü değil .Tutunma kanıda olabilir,Adette görebilirsin üzerine , bildiğim kadarıyla DR unla birebir görüşmeden bu duruma bir açıklık getirmesini iste.

dün akşam aramıştım. bana perşembe günde test yaptır beni o zamanda ara dedi . biraz anlaşamıyorum ben onla sınırlerimi bozuyo ya.

dün akşam bayağı belim ağrıdı karnım felan ama kan gelmedi. dedğiğn gibi kan toplanımı olabilir. bi anda boşalmıştır.

Gulçicek
Aramanda yine fayda var.( hemem)
Dün akşam ağrın olduğunu ,lekelenmelerin devam ettiğini ve kan pıhtısı oluştuğunu söyle.
Yarın kan testi yapacağını belirt ama sadece pıhtının normal mı olduğunu sor.Devam ederse ne yapman gerektiğini sor.

Lekelenmeler bu dönemde normal sayılıyor.Ağrıda öyle ,şu anda tam olarak durumunu malessef kan testi belirliyor.Ama yarına kadar bu pıhtı ile olan durumunu sor.
Bu arada jel kullanıyormusun ,bir de bebek aspirini bunun dışında hangi ilaçları alıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…