Hanımlar merhaba ben 3 aydır degisik adet görüyorum geçen hafta adet olmadan önce gogusumden süt geldi hic olmamıştı daha önce adetim erken geldi 3 gun surdu benim normalde 1 hafta sürüyor dün dayanamayip test yaptım adetim biteli 1 hafta oldu beta hcg sonucu 1.20 çıktı kendimi hamileymisim gibi his ediyorum ablalarımda daha once hamileyken adet görmüşler sonucu boyle cikip sonra yükselen varmi
Hamileyken adet olsan beta degerin 1.20 cikmazdi ki. Kac gun gecmis beta yukselirdo illaki. Bence seninki tamamen istedigin icin yalanci belirtiler. Insan isteyince hickirsa gebelik var zannediyor.
Hamileyken adet olsan beta degerin 1.20 cikmazdi ki. Kac gun gecmis beta yukselirdo illaki. Bence seninki tamamen istedigin icin yalanci belirtiler. Insan isteyince hickirsa gebelik var zannediyor.
Bhcg degerinize göre hamile değilsiniz.
Gogsunuzden süt geliyorsa prolaktin hormonunuz yüksektir.bu hamile kalmanıza engel olur.doktora gidin adetinizin 2. Ya da 3.gunu.kadinlik hormonlariniza ve prolaktine bakılsın yüksekse ilaç başlar doktor duser
Bhcg degerinize göre hamile değilsiniz.
Gogsunuzden süt geliyorsa prolaktin hormonunuz yüksektir.bu hamile kalmanıza engel olur.doktora gidin adetinizin 2. Ya da 3.gunu.kadinlik hormonlariniza ve prolaktine bakılsın yüksekse ilaç başlar doktor duser