Test sonucu 1.20 çıkması

Rahel149

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
398
94
18
Hanımlar merhaba ben 3 aydır degisik adet görüyorum geçen hafta adet olmadan önce gogusumden süt geldi hic olmamıştı daha önce adetim erken geldi 3 gun surdu benim normalde 1 hafta sürüyor dün dayanamayip test yaptım adetim biteli 1 hafta oldu beta hcg sonucu 1.20 çıktı kendimi hamileymisim gibi his ediyorum ablalarımda daha once hamileyken adet görmüşler sonucu boyle cikip sonra yükselen varmi

Kızlar ne olur cevap verin olumu yada olmusuz

Bence psikolojik yada hormonlarla alakalı olabilir hormon tahlili yaptırabilirsin

Bence psikolojik yada hormonlarla alakalı olabilir hormon tahlili yaptırabilirsin

Hamileyken adet olsan beta degerin 1.20 cikmazdi ki. Kac gun gecmis beta yukselirdo illaki. Bence seninki tamamen istedigin icin yalanci belirtiler. Insan isteyince hickirsa gebelik var zannediyor.

Hamileyken adet olsan beta degerin 1.20 cikmazdi ki. Kac gun gecmis beta yukselirdo illaki. Bence seninki tamamen istedigin icin yalanci belirtiler. Insan isteyince hickirsa gebelik var zannediyor.
Adetim biteli 1 hafta oldu ailemde gebeyken adet görünüyor bendr sanirim kendimi onlardan zan ettim

Kızlar ne olur cevap verin olumu yada olmusuz
Bhcg degerinize göre hamile değilsiniz.
Gogsunuzden süt geliyorsa prolaktin hormonunuz yüksektir.bu hamile kalmanıza engel olur.doktora gidin adetinizin 2. Ya da 3.gunu.kadinlik hormonlariniza ve prolaktine bakılsın yüksekse ilaç başlar doktor duser

Teşekkur ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…