• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Sonuçlarından anlayan hayırseverler yardımcı olabilir mi?

marymine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
663
665
33
Selam herkese hamile kalamıyorum anlaşılamayan bir sebepten :( sorun ne

Eklentiler

• 15FF3757-AD6F-4BC2-860F-B2A088FE7843.webp
    15FF3757-AD6F-4BC2-860F-B2A088FE7843.webp
    15 KB · Görüntüleme: 190
Doktorunuz ne diyor ?

Sekeriniz yuksek, 3 aylik ortalamaniz yani, d vit de cok dusuk. Tiroidler normal sanirim digerlerini bilmiyorum

Sekeriniz yuksek, 3 aylik ortalamaniz yani, d vit de cok dusuk. Tiroidler normal sanirim digerlerini bilmiyorum
Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim,bu bi engel teşkil eder mi doktorum maalesef belirtmedi:( bir de üc aylık ortalama derken orayi anlayamadim

Ya canım Be
Herseyin normal oldugunu soyledi ama kac ay gecmesine rağmen yine olmadı cok ü
Y
Herseyin normal oldugunu soyledi ama kac ay gecmesine rağmen yine olmadı cok üzg
Herseyin normal oldugunu soyledi ama kac ay gecmesine rağmen yine olmadı cok üzgünüm
Ya canım benim ben altı yedi ay denemiştim be artık acaba neden olmuyor diye düşünmekten kafayı yemiştim daha sonra folikasit verdi doktorum o ay hamile kaldım❤️ Strest yapma ne kadar strest yaparsan o kadar zor olur bende çok ümitsizdim ama hiç beklemediğim bir anda oldu testlerini yaptırmışsın herşey normal böyle üzülme Rabbim tez zamanda bu duyguyu yaşatsın sana❤️❤️

Ya canım Be

Y

Ya canım benim ben altı yedi ay denemiştim be artık acaba neden olmuyor diye düşünmekten kafayı yemiştim daha sonra folikasit verdi doktorum o ay hamile kaldım❤️ Strest yapma ne kadar strest yaparsan o kadar zor olur bende çok ümitsizdim ama hiç beklemediğim bir anda oldu testlerini yaptırmışsın herşey normal böyle üzülme Rabbim tez zamanda bu duyguyu yaşatsın sana❤️❤️
Tesekkur ederimm❤️sizin adiniza sevindim,amin insallah. Folik asiti aylardır kullanıyorum ben ama gelen yok..

Olur merak etme strest yapma o geleceği günü bilir annesi merak etme🤗❤️

Rahim filmi dediginiz nasil oluyor farkli bir ismi var mi benim pek bi bilgim yok da bu konularda, rahim kültürü aldi filmi yok sanirim oyle birsey önermedi
Rahim filmi rahme ilaç verilerek röntgen gibi çekiliyor ağrılı bi işlem rahiminizde doğuştan veya sonradan olan bi anomali var mı tüpleriniz açık mo kapalı mo rahim şekliniz nasıl onları belirlemek için çekiliyor

Olur merak etme strest yapma o geleceği günü bilir annesi merak etme🤗❤️
Beklemekten gerçekten yorulduk artik cok zorlaniyorum herseyden sogudum garip duygular icerisindeyim bu ay gecikmem oldu bes gün oldu sanmistim ama hüsran niye gecikti anlamadim zaten her ay düzenli olurdu

Rahim filmi rahme ilaç verilerek röntgen gibi çekiliyor ağrılı bi işlem rahiminizde doğuştan veya sonradan olan bi anomali var mı tüpleriniz açık mo kapalı mo rahim şekliniz nasıl onları belirlemek için çekiliyor
Anladim smear testi olabilir mi ? Doktorum önerdi bu testi ama zamanim kisitli oldugundan yaptiramadim

Beklemekten gerçekten yorulduk artik cok zorlaniyorum herseyden sogudum garip duygular icerisindeyim bu ay gecikmem oldu bes gün oldu sanmistim ama hüsran niye gecikti anlamadim zaten her ay düzenli olurdu
Merak etme herşey yolunda sen strest yaparsan dahada zorlaşır kendini yorma böyle seni çok iyi anlıyorum bu durumda olan çok insan var bende çok ümitsizdim ama bir anda oldu işte biraz daha sabret yine olmazsa doktorunu değiştirirsin daha detaylı takip edersin Allah isteyince olur herşey gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin inşallah 🤲

Merak etme herşey yolunda sen strest yaparsan dahada zorlaşır kendini yorma böyle seni çok iyi anlıyorum bu durumda olan çok insan var bende çok ümitsizdim ama bir anda oldu işte biraz daha sabret yine olmazsa doktorunu değiştirirsin daha detaylı takip edersin Allah isteyince olur herşey gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin inşallah 🤲
Güzel dualariniz icin cok teşekkürler amin kabul olur insallah,herkes sizin gibi söylüyor ama bu ay umursamadim düsünmedim de esimle de konusmadik bu konulari aramizda,bu siteye bile girmedim aklima girmesin diye yine kismet olmadı

Hayır smear diil ☺️ Adı rahim filmi 🙏🏻
Ay cok bezdirdim sizi anladim peki rahim filmi :) ama yok önermedi sanirim en az bir yıl gecmesini falan mı düşünüyorlar bu film icin bizim henüz olmamıştı bir sene ama artik olmak üzere ne yazik ki

Son 3 ayin seker ortalamasi testi, hba1c yazan. Onun en fazla 5,5 olmasi gerekiyor yanlis bilmiyorsam
Öyle mi bilmiyorum sadece referans olarak deger aralıklari vardi testlerde onlarin içerisinde idi değerlerim incelemelerime göre..D vitamini hariç zaten bunu doktorum da söyledi bunun disnda bisey demedi

Back
X