Test Sonuclarımın Resimleri - Hamile Miyim ?

Htchnzd

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
8
0
6
Kütahya
Merhaba arkadaslar aranıza yenı katılıyorum.. Yaptıgım testlerde kı sonuclar asagıdadır hepsı sılık sılık cıktı hatta farklı ıkı markanın testlerı ıkısı de daha sılık cıktı dıger markaya gore acaba hamıle mıyım ?

Canım kan testi yaptır bence hamilesim sağlıkla kucağına al ins rabbim bizede göstersin bu silik çizgiyi

canım markadan markaya değişiyor işte ... ama büyük ihtimal hamilesin canım...şimdiden gözün aydın hakkında hayırlısı olsun ....
kaç gün geçti reglin

hayirli olsun bence hamilesinn..batina kac gün var yada günün gectimii

En kısa zamanda yaptırayım. Teşekkür ederim inşallah en kısa zaman da isteyen herkese nasip etsin Rabbim. İki tanesi çok silik çıktığı için tereddüt ettim.

gec döllenme oldugu icin idrara gec geciyo bhcg bu yüzden silik cikiyo canimmkanda coktan bhcg yükselmistir bilee

tesekkür ederim hepinize inşallah sonuc olumlu olur :) reglim 2 gün gecikti bugun 2.gün .. daha önceki testlerde hep tek cizgiydi böyle olunca cok heyecanlandım . adet sancısı gibi sancılarımda oluyor

tesekkür ederim hepinize inşallah sonuc olumlu olur :) reglim 2 gün gecikti bugun 2.gün .. daha önceki testlerde hep tek cizgiydi böyle olunca cok heyecanlandım . adet sancısı gibi sancılarımda oluyor

aynı ben aynı Beta HCG yaptır 80'leri gördüm ben de 2 haftadır hastanelerdeyim valla. Kasıklarda Ağrı, Göğüslerde ağrı normal baş ağrının olması normal. Senin ve benim aynı döneme denk geliyor sanırım kan testinin sonucunu al bence en kısa zamanda.

canım benm inşlh hamilesidir.bnimde adet günüm 5 gün geçince yaptım ve çokk silik çıktı ama sonuçta 14 haftalık hamileyim.allah herkesin gönlüne göre versin.hemen kan testi yaptr emin olmak için

İnşallah hamilesin. Arkadaşlar benim de bugün adet olmam gerekiyordu. 2 3 gündür adet ağrısı gibi bir ağrım var ara ara olan. Adet olucam sandım ama olmadım da. Onun dışında bir de göğüs hassasiyetim var. İnşallah hamileyimdir. Adet geciktikten kaç gü sonra gebelik testi doğru sonuç verir?

bende de aynı belirtiler vardı canım bence idrar testi yapmalısın İNŞAALh pozitif cıkar :)

kızlar kan testi yaptırdım bugun sonuç pozitif cıktı cok şükür Allah ıma :))) ama daha cok yeni 3 haftalıkmış onumuzdeki hafta sonu da ultrasona gidecegim doktor o zaman gorebılırız dedı :)) Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah cok güzel bi duygu :)))

Tebrik ederim canım çok sevindim. Darısı benim başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…