Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan testi yaptır bence hamilesim sağlıkla kucağına al ins rabbim bizede göstersin bu silik çizgiyi
Merhaba arkadaslar aranıza yenı katılıyorum.. Yaptıgım testlerde kı sonuclar asagıdadır hepsı sılık sılık cıktı hatta farklı ıkı markanın testlerı ıkısı de daha sılık cıktı dıger markaya gore acaba hamıle mıyım ?
Eki Görüntüle 720080
En kısa zamanda yaptırayım. Teşekkür ederim inşallah en kısa zaman da isteyen herkese nasip etsin Rabbim. İki tanesi çok silik çıktığı için tereddüt ettim.
tesekkür ederim hepinize inşallah sonuc olumlu olur :) reglim 2 gün gecikti bugun 2.gün .. daha önceki testlerde hep tek cizgiydi böyle olunca cok heyecanlandım . adet sancısı gibi sancılarımda oluyor
Merhaba arkadaslar aranıza yenı katılıyorum.. Yaptıgım testlerde kı sonuclar asagıdadır hepsı sılık sılık cıktı hatta farklı ıkı markanın testlerı ıkısı de daha sılık cıktı dıger markaya gore acaba hamıle mıyım ?
Eki Görüntüle 720080
Hamilesin benimkide boyle silik cikmisti boyle hayirli olsun
Eki Görüntüle 720080
İnşallah hamilesin. Arkadaşlar benim de bugün adet olmam gerekiyordu. 2 3 gündür adet ağrısı gibi bir ağrım var ara ara olan. Adet olucam sandım ama olmadım da. Onun dışında bir de göğüs hassasiyetim var. İnşallah hamileyimdir. Adet geciktikten kaç gü sonra gebelik testi doğru sonuç verir?
kızlar kan testi yaptırdım bugun sonuç pozitif cıktı cok şükür Allah ıma :))) ama daha cok yeni 3 haftalıkmış onumuzdeki hafta sonu da ultrasona gidecegim doktor o zaman gorebılırız dedı :)) Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah cok güzel bi duygu :)))
Tebrik ederim canım çok sevindim. Darısı benim başıma :)
tekrar tebrikler canım değerin kaç çıktı
tekrar tebrikler canım değerin kaç çıktı
ohhh maşallah ne gusel öyle degerinn ins katlana katlana artar degerin sirayla kese kalp.atisinida duyarsin ins