Gebeliğe Hazırlık Test sonuçlarıma bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 3. Gün ama aynı hafta yumurtalama da vardı doktor ilişki önerdi. Tarlusal la adet olmuştum. Hem adet hem yumurtalama aynı zamandaydı yani.
Sen olayı baya karıştırdın yaa:) 3ncü gün hem kan alıp hem baktı ve yumurtlama varmış dedin en son. Şimdi aynı hafta yumurtlama vardı diyorsun. E zaten normal bişey o bi hafta içinde yumurtlama olur genelde. Adetken yumurtlama olması anormal olan. O yüzden şaşırdım. Senin işin içinden çıkamıycaz biz

İlişkiyi hemen mi önerdi. Yani 4ncü 5nci günler. Eğer öyleyse kesinlikle ilaçtan. O kadar hızlı yumurtlama imkansız.

İlişkiyi hemen mi önerdi. Yani 4ncü 5nci günler. Eğer öyleyse kesinlikle ilaçtan. O kadar hızlı yumurtlama imkansız.

Evet dedi ki; bir yumurtan çatlamış öteki de çatlayabilir hemen ilişki öneriyorum. Yarın Kesin ilişki olsun ve önümüzdeki 7 gün boyunca gün aşırı dedi.

Evet küçük küçük kistler oluyor ve hepsi bir anda geliştiği için sıkışıp kalıyorlar. Yumurta tembelliği, çatlama sorunu vs ortaya çıkıyor. Adetken ilişki canını yakmadı mı Birde kilon nasıl?

Evet dedi ki; bir yumurtan çatlamış öteki de çatlayabilir hemen ilişki öneriyorum. Yarın Kesin ilişki olsun ve önümüzdeki 7 gün boyunca gün aşırı dedi.
Hem adetliyken olan ilişkiden çocuk olursa ya zihinsel ya bedensel engelli olur diyorlar. Hem ilişki öneriyorlar. Anlamak zor bu doktorları.

Hem adetliyken olan ilişkiden çocuk olursa ya zihinsel ya bedensel engelli olur diyorlar. Hem ilişki öneriyorlar. Anlamak zor bu doktorları.

Deme öyle ya Allah korusun. Hiç öyle bir şey duymadım. Çocuk istiyordum doktor da uugunken Değerlendir dedi engelli olabileceğini bile bile böyle bir riske girmez heralde. Gidince sorucam bunu eğer hamileysem. Korktum şimdi.

Ultrasonla bakarken overler normal dedi, hormon için de bir şey demedi valla. Canım yanmadı ama hijyen açısından sıkıntı, doktor deneyin diyince denedik, bekle demedi. Senin bilgin var mı adetliyken hamile kalınca engelli falan olur Diye bir şey duydun mu ya endişelendim.

Kilom 57

Dinen yasak olmasının bir nedeni de bu. Hem kadının ağrı çekmesi hem erkeğin mikrop kapması hem çocuğun sağlığı. Bazı doktorlar umursamıyor o ayrı.

T
Dinen yasak olmasının bir nedeni de bu. Hem kadının ağrı çekmesi hem erkeğin mikrop kapması hem çocuğun sağlığı. Bazı doktorlar umursamıyor o ayrı.

Tamam çiftlerin mikrop kapma tehlikesi olduğunu biliyorum ama engelli doğar diye ne duydum ne okudum. Şimdi nete baktım da göremedim öyle bir yazı. Sen somut olarak rastladın mi sadece bir duyum mu bu dediğin? Şayet hamileysem buna çok takılıcam çünkü...

Evet uzaktan akrabamız var ilk çocuğunda yaşadı bunu. İkincide de bilmiyormuş onda olmadı mesela. Belli olmuyor. Bilimsel açıklaması da şu: adet olmak döllenmeyen yumurtayı atmak demek. Eğer ilişki olursa atılmaya hazırlanmış parçalanmış o yumurta döllenebiliyor. Sağlıksız yumurtadan da sağlıksız bebek oluyor maalesef. İlla olacak diye bişey yok tabi ki. Bunu düşünerek sıkma canını. Belki adetken olan değil de bittikten sonra olandan döllenme gerçekleşecek hiç belli olmaz.

Yaşınız biraz ileri sanırım fsh yüksek.Lh ondan da yüksek.1 yıl deneme olduysa tedaviye başvurabilirsiniz

Çok moralim bozuldu şuan ya. O kadar heveslenmiştim.

Öğrenmiş oldum da ya hamileysem, bu kuşkuyla nasıl geçecek o hamilelik acaba.
Öyle bi geçiyor ki. Benim de kalbimde sıkıntı var. 28 hafta bitti nerdeyse. Yarın öğrencem çocukta var mı diye. Ayrıca beyninde kist görüldü. Ona da baktırcam yarın. İnsanın içi içini yiyor ama vakit geçiyor bi şekilde.

Ya şimdiden içim gitti pzts doktora gideyim bari iyice öğreneyim var mı bi şey o zaman hamile kalmışsam çıkar kanda zaten. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın çok stresli. Kpss ye giricem bi de 2 ün sonra aklım iyice gitti.

E
O zaman bitkisel şeyler deneyin.Çok yeni daha ve fsh ve lh I düşürün derim.

Evet denemeyi düşünüyorum tekrar ölçtürdükten sonra çünkü bu adetim tarlusalla olmuştu belki etkilemiştir hormonlarımı bir de kpss ye giricem 2 gün sonra o psikolojik olarak beni yıprattı yani strese bağlı da olabilir.

Ay teşekkür ederim ben pcos ve pco aynı şey sanıyordum. Hormonlarim normal. Kilo var aslında verebilsem pco da kalmayacak ama veremiyirum. Tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…