Gebeliğe Hazırlık Test sonuçlarıma bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Sonuç

Eklentiler

• 20180719_010532.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 208
  • SmartSelect_20180719-010730_WhatsApp.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 166
Adetimin 3. Günüydü. Hamilelik düşünüyorum 10 gündür folik asit - demir ilacı kullanıyorum.

Adetimin 3. Günüydü. Hamilelik düşünüyorum 10 gündür folik asit - demir ilacı kullanıyorum.
Büyük ihtimalle pko var sende. Lh’ın bu kadar yükselmesinin başka açıklaması olamaz. Bi soğan kürü yap rahmin temizlensin. Yanında aslan pençesi çayı veya hayıt suyu iç onlar da hormonlarını dengelesin.

demir depolarını boşaltmışsın.. bu arada bebek daha düşünmesen iyi olur önce onları bi doldur canım..

Adetim 3. Günü doktor ilişki önerdi yani 10mgün önce falan hamile kaldıysam bi zararı olur mu soğan kürünün. Bir de kaç gün nasıl uygulanıyor?

Bir de doktor ultrasonla bakarken ve tahlillere bakarken hiç pko falan demedi. Alttan ultrasonla bakarken overler normal dediğini duydum.

demir depolarını boşaltmışsın.. bu arada bebek daha düşünmesen iyi olur önce onları bi doldur canım..

Ya ama doktor hiç bekle falan demedi direk ilişki öneriyorum yumurtan çatlayabilir her an dedi. Bizi hiç düşünmüyor mu bu doktorlar ya da gerçekten çok önemli bi düşüş yok diye mi? Aklım karışıyor araştırdıkça.

Şuan demir ilacı ve folik asit alıyorum 10 gündür.

Adetim 3. Günü doktor ilişki önerdi yani 10mgün önce falan hamile kaldıysam bi zararı olur mu soğan kürünün. Bir de kaç gün nasıl uygulanıyor?
Şüphen varsa yapma canım demir eksikliğin var ve lh yüksek pko var mı? Doktor adetinde ilişki önerdiyse demekki yumurtlaman o zaman.

ferritin 4e düşmüş ama kanın çok az düşük ondan önemsememiş galiba.. o zaman devam et canım.

Şüphen varsa yapma canım demir eksikliğin var ve lh yüksek pko var mı? Doktor adetinde ilişki önerdiyse demekki yumurtlaman o zaman.

Evet canım bir yumurtan çatlamış 2. De çatlamak üzere yarın ve tüm hafta gün aşırı ilişki öneriyorum sana dedi. Yani pko var vs hiçbir şey demedi. O yüzden ben umutlandım ilk denemem bilinçli olarak. Fakat burda araştırınca korkmaya başladım.

Benim evlenmeden önce düzensizdi ama evlenince 31 günde bir olmaya başladım stres falan derken bu ay yine düzen bozuldu ondan olabilir mi yükseliş ?

Canım lh yumurtlama öncesi yükselir yumurtan daha çatlamak üzere olduğu için yüksek çıkmıştır sonrasınıda değerlendirmek gerekir. Ama pko olduğunu kesin söyleyemeyiz fsh ile arasında çok fazla fark yok. Sen bu haftayı çok iyi değerlendir. İlişki sırası ve sonrasına da dikkat et hemen kalkma vs bunları biliyorsundur. Stres yapmadan dene inşallah bebişin gelir.

Bu dediğim geçen hafta pzt ydi canım. Pzts be tüm hafta gün aşırı denedik. Dediğin gibi en az yarim saat kalkmadım yattım. Yani şuan olsa olsa en fazla 5 günlük olur bunun belirtileri olur mu acaba ben yeni araştırmaya başladım da. :)

Adet bittikten 2 gün sonra yapılır zaten her zaman yapılmıyor. Olmazsa önümüzdeki ay denersin.

Pardon tarihlere dikkat etmemişim :) daha belli olmaz canım ilk seferde döllendiyse kanda bir ihtimal ama sanmıyorum. Geç döllenme beya son ilişkide olduysa belli olmaz regli bekle derim :)

Pardon tarihlere dikkat etmemişim :) daha belli olmaz canım ilk seferde döllendiyse kanda bir ihtimal ama sanmıyorum. Geç döllenme beya son ilişkide olduysa belli olmaz regli bekle derim :)

Biraz daha bekleyip kan tahlili yaptırayım o zaman off çok sabırsızım.

20.75/12.51 =1.65 yapıyor. Bana pko görünümü var gibi geldi yanılıyor muyum. Sen de anlıyorsun sanırım.

20.75/12.51 =1.65 yapıyor. Bana pko görünümü var gibi geldi yanılıyor muyum. Sen de anlıyorsun sanırım.
Farkın 3 ve üzeri olması lazım lh/ fsh. Birde çatlamak üzere olan yumurtası varmış tek başına yeterli kriter değil troidlerde normal adet düzensizliğim yok diyor

Farkın 3 ve üzeri olması lazım lh/ fsh. Birde çatlamak üzere olan yumurtası varmış tek başına yeterli kriter değil troidlerde normal adet düzensizliğim yok diyor
1.5 ve üzeri dedi doktorum bana. Tahlili de adetin 3ncü günü yaptım dedi arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…