- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
öyle okumuştum bi yerde ama tam emin değilim :)Aaa gerckten alakasi varmiymis ya bende gecirdim 6 ay oldu hala hamile kalamadim
Bu ay bi görünücem doktora zaten umarim hormonlarda bi sıkıntı yoktur yaöyle okumuştum bi yerde ama tam emin değilim :)
inşallah :)Bu ay bi görünücem doktora zaten umarim hormonlarda bi sıkıntı yoktur ya
bn seni yerim amaMaria26 tatlım arkadaşıma cevap vermen mümkün mü?
kızlar bn gebelik için yaptırmadım diyetisyenim istedi diye yaptırdım ama. kimyasal gebelik geçirince burayada yüklemek istedim galiba troidin kimyasal gebelikle alakası varmış anlayanlar bi bakabilirmi ya :)) sizce gebeliğe engel olcak bi durum varmı
ay kızlar resm pek okunmuyo sanırım bide buraya yazim değeri
ts3 3,84
ts4 0,94
tsh 3.1 yazıo canım testte bktım şimdiNet okunmuyo canım, t4 normal, benim 14 lerdeydi 5 6 ay önce hamile kalmışım bilmeden ama 10 haftalık dğşük yaptım sonra öğrendik. Hipertiroid teşhisi kondu tedaviyle düşürüldü. Şu an senin değerine geldim sayılır ama tsh 0.01
Şimdi dr diyprki hamile kalman için tsh 1-2 arasına gelmesi gerek yine düşük yapma olasışığı olabilirmiş.
Tsh ın kaç çıktı?
Net okunmuyo canım, t4 normal, benim 14 lerdeydi 5 6 ay önce hamile kalmışım bilmeden ama 10 haftalık dğşük yaptım sonra öğrendik. Hipertiroid teşhisi kondu tedaviyle düşürüldü. Şu an senin değerine geldim sayılır ama tsh 0.01
Şimdi dr diyprki hamile kalman için tsh 1-2 arasına gelmesi gerek yine düşük yapma olasışığı olabilirmiş.
Tsh ın kaç çıktı?
bnm tsh3 3.8 sınır o zaman :)İlaç kullanıyorum ben her ay düzenli endokrinde kan veriyorum.
Son çıkan değerlwrimi yazayım sana fikir olsun. Dün baktırdım hatta :)
İlaca devam dedi dr kesinlkle aksatma biraz daha düşsün tsh da yükselsin ki sağlıklı gebelik oluşsun diyo dr
T3 4.4
T4 1.5
Normali t3 sınır 3.7
Normali t4 sınır 1.4
D vitamini düşüklüğüde zeka sorunu yapabiliyor canım git keainlkle dr.bnm tsh3 3.8 sınır o zaman :)
bakalm yarn doktora gidcem ne dicek :) diyetisyenim doktora git demir d vitamini ferritin falan çok düşük dedi ilaç yazarlşar dedi:) saol canm cvp için tesekkrler herşey gönlünce olsun
canım yeni gördüm mesajını bugun doktora gititim bana tsh 3.1 2.5 larda olması gerek dedi gebeliğe engel oluoyrmu cidden dedim olabilir evet dedi. baska testlerde istedi yarn ona göre d vitamini takviyesi ve troidi düşürmek için ilaç vercek. troidlerinde iltahap varmı bakalım fln dedi bazı testler istedi. tabi bn gebelik için gitmedim kilo verme ve halsizlik içn gittimCanım benimde yeni başıma geldi bu tsh sıkıntısı tsh 6.32 t3 2 küsür ve t4 0.830 su doktor tsh yüksek t3 düşük dedi bu değerleri normalleştirmeden gebelik olmıcak dedi düşüğe neden oluyomuş arkadaşta yaşamış yazmış zaten ilaçla normale dönüyormuş herhalde tekrar kontrole gitçem bende doktor bilgi verirse yazarım buraya
İyi bi tevafuk oldu canım ben bugün dahiliyeye gittim doktora anlattım derdimi o büyük ihtimalle geçirdiğin Boğaz enfeksiyonu ile alakalı bi sıkıntı çıkmıcaktır ama yinede testlerini yapalım dedi bugün aynı zamanda kadın doğumada gittim o da yumurtan çatlamak üzere dedi bende korunsam mı bilmiyorum olmıcağı varsa olmaz zaten diyerek korunmamayı düşünüyorum ama bilemedim burda da bi kaç yazı okudum tiroitle hamile kalan gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.. tiroid halsizlik yapabiliyormuş zaten ama seninki çok yüksek değil gibi dere otu yiyebilirsin öylede düşer kalıtsal bi hastalık değilsecanım yeni gördüm mesajını bugun doktora gititim bana tsh 3.1 2.5 larda olması gerek dedi gebeliğe engel oluoyrmu cidden dedim olabilir evet dedi. baska testlerde istedi yarn ona göre d vitamini takviyesi ve troidi düşürmek için ilaç vercek. troidlerinde iltahap varmı bakalım fln dedi bazı testler istedi. tabi bn gebelik için gitmedim kilo verme ve halsizlik içn gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?