• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonuçlarım bir bakarmisiniz

Inatcikisilik

Sikinti yok hallederiz ;)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
1.267
2.066
133
Hormon tahlil sonuclarim bu sekilde. Doktora haftaya gidebilecem tekrar. Durum nedir sizce.

Eklentiler

• Screenshot_20191212_191003.jpg
    Screenshot_20191212_191003.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 219
Amh iyi yumurta sayinuz cok.
Hafif pco gozukuyor.
Ama.olumsuz durumuz yok.
Prolaktin hafif yuksek. Ona care var onemli deģil. Cok kafaya takmayin aşiri yukselmedigi surece oynak bi hormon

Adetim duzenlidir en fazla arada 1 2 gun gec olur. Dusunmemeye calisiyorum ama elde degil ki malesef. Pco yok dediler ama dedigim gibi bu testlerle haftaya gidicm doktora

Amh iyi yumurta sayinuz cok.
Hafif pco gozukuyor.
Ama.olumsuz durumuz yok.
Prolaktin hafif yuksek. Ona care var onemli deģil. Cok kafaya takmayin aşiri yukselmedigi surece oynak bi hormon
Biraz arastirdim prolaktin kolay degisebilio ama yinede kafa karıştırıcı yumurtlamaya engel olabilecek bi hormon sonuçta

Biraz arastirdim prolaktin kolay degisebilio ama yinede kafa karıştırıcı yumurtlamaya engel olabilecek bi hormon sonuçta
:) emzirenler nasil hamile kaliyor ordan pay bic..
Boyle bi kesinlik yok.
Stres yapmaya devam edersen yarin dahs yuksek olucaktir buyuk ihtimal
Surekli cok yuksek gozukmeden dostinex kullanmayi bile hic bit doktor onermiyor.
Ilac cabuk dusuren ardindan cabuk yukselten bi ilac. Hic bi sorun gozukmedigini solemiştiniz.
Takibinizi yapin yumurtluyormusunz

Internetten de birseyler okuyup durmayin bu size zarar. Bakin benim 42 cikiyot ust sinir hastanedr 30.
Yinedr doktor vermiyor ilac.

Bakmamaya calisiyorum ama bi bakmisim intrnettn arastiriyorm. Aslinda lab teknisyeniyim biliorm bunlari ama insanin basina gelince akli duruyoms gerckten terzi misali😁😁 prolaktin engel deil ama 8htimali azaltiyo diye dusunuyorum sadece benim aklima amh karistiriyo asıl. Biraz yuksek gibo geldi ama oyle de bi duzensizligim falan da yok yani

Bakmamaya calisiyorum ama bi bakmisim intrnettn arastiriyorm. Aslinda lab teknisyeniyim biliorm bunlari ama insanin basina gelince akli duruyoms gerckten terzi misali😁😁 prolaktin engel deil ama 8htimali azaltiyo diye dusunuyorum sadece benim aklima amh karistiriyo asıl. Biraz yuksek gibo geldi ama oyle de bi duzensizligim falan da yok yani
Amh in nesi kafani karistirdiki. Ne guzel yumurtalarin cok iste.
Tedavi filan olsan kalitelestirilmeye calisilirsa bircok yumurtan işlevsel hale gelebilir.
Zaten genetik yapisi nasilsa ona evrilir.
Az da olsa cokta olsa. Iyi dusun.

Amh in nesi kafani karistirdiki. Ne guzel yumurtalarin cok iste.
Tedavi filan olsan kalitelestirilmeye calisilirsa bircok yumurtan işlevsel hale gelebilir.
Zaten genetik yapisi nasilsa ona evrilir.
Az da olsa cokta olsa. Iyi dusun.
Bilmiyorum ya valla cok stres yaptim hersey yalnismis gibi geliyor

Back