Icini ferah tut duanı oku inşallah bebeğin seninleTesekkur ederim.
Bugun aksam bi test daha yaptim ikinci cizgi yine cikti silikde olsa. Kanamam bir daha olmadi.
Bir sene once bu zaman yine hamile kalmistim az bi kanama olmustu. Fakat sonra kalp atisi duyulmadi ve kurtaj olmustum. Korkum birazda ondan
Hala simdi yine birazda olsa kan geldi ama dun aksam yaptigim testte daha silik cikti ikinci vizgi. Eger tutmadiysada pozitif cikar mi ya. Randevuyu haftaya verdi dr. Of kafayi yiycem belirsizliktenIcini ferah tut duanı oku inşallah bebeğin seninle
Kanama varken test pozitif çıkmaz acile gidip kan testi yaptır istersenHala simdi yine birazda olsa kan geldi ama dun aksam yaptigim testte daha silik cikti ikinci vizgi. Eger tutmadiysada pozitif cikar mi ya. Randevuyu haftaya verdi dr. Of kafayi yiycem belirsizlikten
Eğer gebelik testi silikleşiyorsa ya testin markasındandır yada üzülerek söylüyorum kimyasal gebelik geçiriyorsunuzHala simdi yine birazda olsa kan geldi ama dun aksam yaptigim testte daha silik cikti ikinci vizgi. Eger tutmadiysada pozitif cikar mi ya. Randevuyu haftaya verdi dr. Of kafayi yiycem belirsizlikten
Eğer gebelik testi silikleşiyorsa ya testin markasındandır yada üzülerek söylüyorum kimyasal gebelik geçiriyorsunuz
Kanama varken test pozitif çıkmaz acile gidip kan testi yaptır istersen
Eğer gebelik testi silikleşiyorsa ya testin markasındandır yada üzülerek söylüyorum kimyasal gebelik geçiriyorsunuz
Kanama varken test pozitif çıkmaz acile gidip kan testi yaptır istersen
Yani yumurtla ile sperm dölleniyor gebelik hormonu yükseliyor fakat yerleşemediği için adetle beraber düşüp gidiyor gebelik hormonu da dalgalanıyor bi çıkar bi yükselir adetle beraber temizlenince o da sıfırlanır inşaallah kimyasal değildir ama testlerin silikleşmesi buna işaret ama kesin sonuç kan verip iki günde bir baktırman lazımKimyasal gebelik nasil oluyor acaba ? Yogun bi kanamamda yok ama. Cok cok az akintiyla karisik geliyo bazen o da. Akar derecede degil yani
İstersen bugün yaptığın testin resmini de at değerlendirelim
Kız bu ikinci tesr öküz gibi pozitif lan!Merhaba
Bat 14. agustosken bir ihtimal test yaptim. Ilk resim dun yaptigim test. Ilk anda cikan ikinci cizgi daha belirgindi. Bekledikce siliklesmis sanirim
Ikinci resimdeki test bugunden. Ancak bugun bu testi yaparken peceteye kan geldi. Cok cok az ve akintiyla karisik gibi. Az once yine tuvalete gittigimde azda olsa yine peceteye geldi cok acik pembe kan diyebilirim.
Testler yanlis desem ikisidemi yanlis cikti. Bugun tekrar test alicam. Zikkim testlerde 6 Euro bir tanesi.
Almanyada dr termini en erken bir hafta sonrasina verdiler. Burada saglik ocagi gibi birsey de yok hemen kan baktirayim. Bu kanama devam edecek mi endiseliyim. Sular seller gibide degil yani. Sadece peceteye geliyo silerken. Ama reglimde boyle baslar normalde off
Sat im 16 Temmuzdu
Kız bu ikinci tesr öküz gibi pozitif lan!
Al bu testi yarın kapan doktorunun kapısına!
Progestan alman gerekiyordur belki ? Bikaç arkadaşım kullandı ilk 3 ay sağlıkla doğdu çocuklar maşallah.
Ama doğuma kadar böyle senin gibiara kanamaları olup hiç sorunu olmayan arkadaşım da çok oldu. Bambaşka biyer kanıyormuş adetin kaç gün gecikti?
Ben bu ikinci testi biliyorum kız bu test gercekten gebe değilsen böyle olmaz. Ağrın sızın var mı neler hissediyosun onlardan bahset bi ? Bi de 19.90 euroya hafta göstereninden var bak, ondan al kimse sallamıyosa. Onda değerin düşüse düşük hafta yüksekse yüksek hafta yazıyor, düşük mü yaşıyorsun değerin artıyor mu anlayabilirsin. .
Bence bugünde yapın çünkü gün gün takip etmeniz lazım ama aynı markayla yapmaya çalışın eğer koyulaşma olursa bu iyiye işaret fakat dediğim gibi acil kan verseniz daha iyi olur.Ilk defa bugun test yapmadim cok daha silik gorurum diye korktum. 4 gundur yaptigim onceki testleriminde bazilarinin fotolarini cekmisim bazilarini cekmemisim. Bazilarinda cikan ikinci cizgi baya silinmis bekledikce. Zaten hepside farkli markaydi bir tanesi erken testti. Digerleri normal testti. Ondan gosteremiyorumda yani.
Peki kimyasal gebelikte adetle birlikte agri olurmu acaba. Bende hic agri yok hemde hic. Sadece sizinti hissettigimde tuvalete gidiyorum bir iki damla akintiyla beraber kan gelmia oluyor. O da rengi cok koyu oldugu icin kan diyorum tam olarak kan diyememde yani
Of sizi bunaltmak istemiyorum ama belirsizlik olmasi cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?