• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test pozitif mi sizce??

Ebblci

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
98
33
18
29
Hanımlar merhabalar..
Bu ay lekelenmem oldu adetime 8 gün kala ve 7 gün çok hafif devam etti açık pembe ve açık kahve şimdi de tamamen durdu. Cuma günü adetime 1 gün kala erken test yaptim ve çok hafif bir gölge gördüğümü düşündüm ama annem umitlenme dediği için pek onemsemedim. Bir sonraki gün de adetim in 1. Günü normalde normal test yaptim oda tuaf gözüktü yaptığımda. Uzun lafın kısası.. Cuma günü yaptığım erken testi çantamdan çıkarttım şimdi çantamı temizlerken ve o gördüğüm golge koyulasmis. Acaba gördüğüm pozitif olupta kuruyunca mi daha belirgin olmuştur diye merak ediyorum yorumlarınızı. Aranizda birde bu durumu yaşayan varmi ve sonuç neoldu??? Yardım edin hanımlar??

Eklentiler

• IMG_20200426_110202.jpg
    IMG_20200426_110202.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 344
  • IMG_20200425_112236.jpg
    IMG_20200425_112236.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 355
Hanımlar merhabalar..
Bu ay lekelenmem oldu adetime 8 gün kala ve 7 gün çok hafif devam etti açık pembe ve açık kahve şimdi de tamamen durdu. Cuma günü adetime 1 gün kala erken test yaptim ve çok hafif bir gölge gördüğümü düşündüm ama annem umitlenme dediği için pek onemsemedim. Bir sonraki gün de adetim in 1. Günü normalde normal test yaptim oda tuaf gözüktü yaptığımda. Uzun lafın kısası.. Cuma günü yaptığım erken testi çantamdan çıkarttım şimdi çantamı temizlerken ve o gördüğüm golge koyulasmis. Acaba gördüğüm pozitif olupta kuruyunca mi daha belirgin olmuştur diye merak ediyorum yorumlarınızı. Aranizda birde bu durumu yaşayan varmi ve sonuç neoldu??? Yardım edin hanımlar??

Cok silik çıktıysa normal testin bir gün sonrası bu şekilde bozulması normal sanırım çünkü daha erken tespit edilmedi çok fazla

Eklentiler

• IMG_20200426_110202.jpg
    IMG_20200426_110202.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 340
Hanımlar merhabalar..
O sonradan gölge koyulaşması negatif demek ilk 5 10 dk dan sonra çıkması anlamsız

O pembe olan testten iki ay önce ben de yaptım. 4-5 saat sonra ikinci çizgi belirdi . Şaşırdım hamile olduğumu düşündüm. Ama ne yazık ki yanılmışım . Adet olmustum

Lekenmene bisey diyemem ama testte sanki negatif yani benim dusuncem test olayi benim basima da geldi yaptim bir kac saat sonra cizgi bellirgin olmaya basladi ama o ay adet olmustum

Back