Test pozitif beta hcg negatiff acill

tugce0903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
23
2
26
Fotoğraf için çok özür diliyorum ama yardımızaa ihtiyacım vaaarr..Kızlar adet sökücüden 13 gün sonra adet oldumm.. hamile olduğum şüphesiyle erken gebelik testi yaptım pozitif çıktıı ardından 2 kez tekrar gebelik testi yaptigimda tekrardan pozitif sonuç aldım sabah Çamurlaşma meydana geldi acilen doktora gittim ve beta hCG değerimin negatif olduğunu gördüm eve geldiğimde ise kocaman bir et parçası ve deri şeklinde bir parça düşmüştü sizce neden böyle oldu daha önce bu durumu yaşayanlar var mı

gebelik oluşmuş olsaydı önce kanda hızlıca yayıldığından orda çıkardı idrara daha sonra geçiyor testlerin bazıları süresi geçince ve bazı markalar yanlış gösterebiliyor düşük yapmışsınız demek istemiyorum ama bu parçada açıkçası biraz şüpheli bir şey pıhtı desek böyle pıhtı büyük olmaz ama kist filan varsa belkide onlar sökülmüştür

Kistim var 3/4 cm ama bu şekildede söküldüğünü düşünmüyorum yanii aşırı tuhaf bir şey ağrıyla düştü canımı yakacak kadar ağrı değil ama doktorumu aradım salı günü kontrole gideceğim umarım düşük değil kisttir

beta baktırıp eve gelince bu kanama olduysa zaten gebelik yoktur korkmayın ama bir yönden şöyle düşünün rahminiz temizlendi ve gebe kalmanız daha kolay kötü düşünmeyin en kısa zamanda gebe kalırsınız inşallah

İnşallah rahim temizlenmiştir ve dediğiniz gibi olur artık bu süreçler çok yıpratıyor

İnşallah rahim temizlenmiştir ve dediğiniz gibi olur artık bu süreçler çok yıpratıyor
tahmin edebiliyorum zor olduğunun ama dediğim gibi hamile olmuş olsanız kanınızda muhakak çıkardı değer siz kötü düşünmeyin bir sonraki denemede gebe kalmış olursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…