• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test pozitif ama kanama

Pembela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
141
41
98
28
Hanımlar iyi geceler iki gün üst üste test yaptım silik çizgi çıktı ama az önce regl oldum yada kanamam oldu sizce hamilelik varmı bu testlerde ya da ben regl mi oldum

Eklentiler

• 5043E83D-F281-4457-BA1E-FCBF833BEC50.jpeg
    5043E83D-F281-4457-BA1E-FCBF833BEC50.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 596
Kimyasal olabilir egee lekelenmeyse acile gidin hem kan verin hemde ilaç iğne versinler

Yarın gitsem olur mu gece gidemem 😔 kimyasal gebelik belirtilerini biliyor musunuz

Kanama şeklinde mi lekelenme mi.

Kanama seklndeyse acıle gıdın durumu izah edin hemen..

Lekelenme seklndeyse sabahı bekleyp kan verin gene ve yukselme varmı takip edin.

Gebelğn ilk ilk haftalarında lekelenme olablr benm 13 haftaya kadar devam etmsti. Ama dr a gtmstm bır sorun ypktu.
Sizde mutlaka bir gorunun.

İnşallah saglıklı bir gebeliktir 🌸

Kanama şeklinde mi lekelenme mi.

Kanama seklndeyse acıle gıdın durumu izah edin hemen..

Lekelenme seklndeyse sabahı bekleyp kan verin gene ve yukselme varmı takip edin.

Gebelğn ilk ilk haftalarında lekelenme olablr benm 13 haftaya kadar devam etmsti. Ama dr a gtmstm bır sorun ypktu.
Sizde mutlaka bir gorunun.

İnşallah saglıklı bir gebeliktir 🌸
Pedime bişey gelmedi ama suan sanki reglimin birinci günü gibi

Yarın gitsem olur mu gece gidemem 😔 kimyasal gebelik belirtilerini biliyor musunuz
Acele etmeyin, sakin olun.
Yarın gidin acile.

Kimyasal gebeliği ben yaşamıştım. Adete üç gün kala erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı, üç gün sonra günümde adet oldum ve değerim sıfırlandı.
Her kadının başına gelebilen bir durum, genellikle adet geciktikten sonra test yapın demelerinin sebebi bu, hayal kırıklığına uğramamak..

Umarım kanamanız yerleşme kanamasıdır. 🙏🏼

Acele etmeyin, sakin olun.
Yarın gidin acile.

Kimyasal gebeliği ben yaşamıştım. Adete üç gün kala erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı, üç gün sonra günümde adet oldum ve değerim sıfırlandı.
Her kadının başına gelebilen bir durum, genellikle adet geciktikten sonra test yapın demelerinin sebebi bu, hayal kırıklığına uğramamak..

Umarım kanamanız yerleşme kanamasıdır. 🙏🏼
Aslında her ay 5 gün erken adet olurum o nedenle olmayınca test yapmıştım şaşırdım kaldım kimyasal gebelikte operasyon oluyor mu

Aslında her ay 5 gün erken adet olurum o nedenle olmayınca test yapmıştım şaşırdım kaldım kimyasal gebelikte operasyon oluyor mu
Yok hayır. Değer kendi kendine düşüyor. Kanda hamile oluyorsunuz sadece, kese falan oluşmuyor. Googledan da kapsamlı bilgi edinebilirsiniz

Hanımlar iyi geceler iki gün üst üste test yaptım silik çizgi çıktı ama az önce regl oldum yada kanamam oldu sizce hamilelik varmı bu testlerde ya da ben regl mi oldum
Üst üste silik çıkmaz biri silik çıksa diğeri koyulaşır gibi geldi üstelik adet günü adet olmuşunuz sanırım kimyasal gebelik vücut adet kanı ile atmış gibi yine de doktora git geçmiş olsun

Üst üste silik çıkmaz biri silik çıksa diğeri koyulaşır gibi geldi üstelik adet günü adet olmuşunuz sanırım kimyasal gebelik vücut adet kanı ile atmış gibi yine de doktora git geçmiş olsun
Evet adet oldum maalesef yarın gideceğim teşekkürler

Back