Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test pozitif ama kanama
- Konu Sahibi Pembela
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Yaaa gerçekten mi bi akıntı geldi ama tam kırmızı değil açık renk sildikçe geldiNormal adet mi oldunuz?
Kimyasal gebelik olabilir
Kimyasal olabilir egee lekelenmeyse acile gidin hem kan verin hemde ilaç iğne versinler
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Kanama şeklinde mi lekelenme mi.
Kanama seklndeyse acıle gıdın durumu izah edin hemen..
Lekelenme seklndeyse sabahı bekleyp kan verin gene ve yukselme varmı takip edin.
Gebelğn ilk ilk haftalarında lekelenme olablr benm 13 haftaya kadar devam etmsti. Ama dr a gtmstm bır sorun ypktu.
Sizde mutlaka bir gorunun.
İnşallah saglıklı bir gebeliktir
Lekelenme seklndeyse sabahı bekleyp kan verin gene ve yukselme varmı takip edin.
Gebelğn ilk ilk haftalarında lekelenme olablr benm 13 haftaya kadar devam etmsti. Ama dr a gtmstm bır sorun ypktu.
Pedime bişey gelmedi ama suan sanki reglimin birinci günü gibiKanama şeklinde mi lekelenme mi.
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Pedime bişey gelmedi ama suan sanki reglimin birinci günü gibi
Sabah kan testi ver canm.
Umarm kımyasal değildir.
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Acele etmeyin, sakin olun.Yarın gitsem olur mu gece gidemem kimyasal gebelik belirtilerini biliyor musunuz
Yarın gidin acile.
Kimyasal gebeliği ben yaşamıştım. Adete üç gün kala erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı, üç gün sonra günümde adet oldum ve değerim sıfırlandı.
Her kadının başına gelebilen bir durum, genellikle adet geciktikten sonra test yapın demelerinin sebebi bu, hayal kırıklığına uğramamak..
Umarım kanamanız yerleşme kanamasıdır.
Aslında her ay 5 gün erken adet olurum o nedenle olmayınca test yapmıştım şaşırdım kaldım kimyasal gebelikte operasyon oluyor muAcele etmeyin, sakin olun.
Yarın gidin acile.
Kimyasal gebeliği ben yaşamıştım. Adete üç gün kala erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı, üç gün sonra günümde adet oldum ve değerim sıfırlandı.
Her kadının başına gelebilen bir durum, genellikle adet geciktikten sonra test yapın demelerinin sebebi bu, hayal kırıklığına uğramamak..
Umarım kanamanız yerleşme kanamasıdır.
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Yok hayır. Değer kendi kendine düşüyor. Kanda hamile oluyorsunuz sadece, kese falan oluşmuyor. Googledan da kapsamlı bilgi edinebilirsinizAslında her ay 5 gün erken adet olurum o nedenle olmayınca test yapmıştım şaşırdım kaldım kimyasal gebelikte operasyon oluyor mu
Çok teşekkür ederimYok hayır. Değer kendi kendine düşüyor. Kanda hamile oluyorsunuz sadece, kese falan oluşmuyor. Googledan da kapsamlı bilgi edinebilirsiniz
- 25 Ekim 2021
- 193
- 45
- 48
Üst üste silik çıkmaz biri silik çıksa diğeri koyulaşır gibi geldi üstelik adet günü adet olmuşunuz sanırım kimyasal gebelik vücut adet kanı ile atmış gibi yine de doktora git geçmiş olsunHanımlar iyi geceler iki gün üst üste test yaptım silik çizgi çıktı ama az önce regl oldum yada kanamam oldu sizce hamilelik varmı bu testlerde ya da ben regl mi oldum
Evet adet oldum maalesef yarın gideceğim teşekkürlerÜst üste silik çıkmaz biri silik çıksa diğeri koyulaşır gibi geldi üstelik adet günü adet olmuşunuz sanırım kimyasal gebelik vücut adet kanı ile atmış gibi yine de doktora git geçmiş olsun