- 21 Ekim 2018
- 56
- 34
- 8
Onu kaydetmemişim maalesefYumurtlamaniz yani akintiniz hangi gundu rica etsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu kaydetmemişim maalesefYumurtlamaniz yani akintiniz hangi gundu rica etsem
Tesekkurler..Onu kaydetmemişim maalesef
Cok tesekkur ederim canim.Bebegini sag salim kucagina almak nasip olsun insallah..Ben adet günümde yapmıştım bu şekilde çıkmıştı 2 gün sonra acilde kan vermiştim . 52 gibi çıkmıştı beta hcg suan 8+2 haftalık hamileyim insallah hamilesindr ama bana pozitif geldi![]()
Benim reglide 1 gün once 43 ertesi gün 96 iki gün sonra 207 cıktı normal bir artış mi?Ben adet günümde yapmıştım bu şekilde çıkmıştı 2 gün sonra acilde kan vermiştim . 52 gibi çıkmıştı beta hcg suan 8+2 haftalık hamileyim insallah hamilesindr ama bana pozitif geldi![]()
Cok tesekkur ederim canim.Bebegini sag salim kucagina almak nasip olsun insallah..
Benimde ilk yaptıgım test böyleydi hatta ben beyaz cızgı gordum demıstım. Adetin gectıkce degerın yukselıse gececektır gebelık varsa. Bence adetının gecmesını bekle ve oyle test yap canımMerhaba test yaptim boyle oluyor hamilemiyim?Eki Görüntüle 2242050 Eki Görüntüle 2242051
Evet normal . Her gün baktırma 2 gün ara ile baktır doktora. Benimde 52 2 gün sonra 200 olmuştuBenim reglide 1 gün once 43 ertesi gün 96 iki gün sonra 207 cıktı normal bir artış mi?
Doktorum daha baktirmana gerek yok salı gel keseye bakalim defiEvet normal . Her gün baktırma 2 gün ara ile baktır doktora. Benimde 52 2 gün sonra 200 olmuştu
Tesekkur ederim canimBenimde ilk yaptıgım test böyleydi hatta ben beyaz cızgı gordum demıstım. Adetin gectıkce degerın yukselıse gececektır gebelık varsa. Bence adetının gecmesını bekle ve oyle test yap canım
Hala bi sey yapmadim canim ayin 8i bi daha idrar testi yapcam.beklemedeyimsonucun ne çıktı cnm
Guzel deyerlerin .her sey yolundaBenim reglide 1 gün once 43 ertesi gün 96 iki gün sonra 207 cıktı normal bir artış mi?
Adetinizin kacinci gunuki?Birde bun bakin kızlar 2 aydır 29 gun olan adetim 35 gun oldu oule olunca belli zamanlarda test yapiorum adete cokk var ama 21 gun kadar![]()
Bende 5 gün kala yaptım benimde gönül gözü açık olanlar görür :) hatta saatler sonra çıktı ne yapmalıyım umutlandım da :) siz hamile misiniz peki?Bu teste göre hayırlı olsun ben de adete 5 gün kala yaptım ve böyle çıktı sadece gönül gözü açık olanlar görebilir :))) ertesi gün tekrar idrar testi yapın ya da sabah aile hekimliğinde test yaptırabilirsiniz
Hayir canim adet oldumBende 5 gün kala yaptım benimde gönül gözü açık olanlar görür :) hatta saatler sonra çıktı ne yapmalıyım umutlandım da :) siz hamile misiniz peki?
Noldu canim hamilemisin?Birde bun bakin kızlar 2 aydır 29 gun olan adetim 35 gun oldu oule olunca belli zamanlarda test yapiorum adete cokk var ama 21 gun kadar![]()
Aaa canım sen hamile değilmişin ben seni hamile oğlu olacak diye hatırlıyorum nasip olsun tez zaman da inşallahHay
Hayir canim adet oldum
Insallah sen hamilesindir
Ben hamileyim şuan 10 haftalık ama benim hemen çıktı yine de daha önce iki gün bile beklettigim testler oldu negatifler öyle negatif kaldı :)))Bende 5 gün kala yaptım benimde gönül gözü açık olanlar görür :) hatta saatler sonra çıktı ne yapmalıyım umutlandım da :) siz hamile misiniz peki?
Cok tesekkur ederim canimAaa canım sen hamile değilmişin ben seni hamile oğlu olacak diye hatırlıyorum nasip olsun tez zaman da inşallah