Gebeliğe Hazırlık Test negatifmi pozitifmi lutfen bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adet günümde yapmıştım bu şekilde çıkmıştı 2 gün sonra acilde kan vermiştim . 52 gibi çıkmıştı beta hcg suan 8+2 haftalık hamileyim insallah hamilesindr ama bana pozitif geldi 😊

Ben adet günümde yapmıştım bu şekilde çıkmıştı 2 gün sonra acilde kan vermiştim . 52 gibi çıkmıştı beta hcg suan 8+2 haftalık hamileyim insallah hamilesindr ama bana pozitif geldi 😊
Cok tesekkur ederim canim.Bebegini sag salim kucagina almak nasip olsun insallah..

Benim reglide 1 gün once 43 ertesi gün 96 iki gün sonra 207 cıktı normal bir artış mi?

Birde bun bakin kızlar 2 aydır 29 gun olan adetim 35 gun oldu oule olunca belli zamanlarda test yapiorum adete cokk var ama 21 gun kadar😁😁🤪

Eklentiler

• 20190306_212839.jpg
    20190306_212839.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu teste göre hayırlı olsun ben de adete 5 gün kala yaptım ve böyle çıktı sadece gönül gözü açık olanlar görebilir :))) ertesi gün tekrar idrar testi yapın ya da sabah aile hekimliğinde test yaptırabilirsiniz
Bende 5 gün kala yaptım benimde gönül gözü açık olanlar görür :) hatta saatler sonra çıktı ne yapmalıyım umutlandım da :) siz hamile misiniz peki?

Bende 5 gün kala yaptım benimde gönül gözü açık olanlar görür :) hatta saatler sonra çıktı ne yapmalıyım umutlandım da :) siz hamile misiniz peki?
Ben hamileyim şuan 10 haftalık ama benim hemen çıktı yine de daha önce iki gün bile beklettigim testler oldu negatifler öyle negatif kaldı :)))

Aaa canım sen hamile değilmişin ben seni hamile oğlu olacak diye hatırlıyorum nasip olsun tez zaman da inşallah
Cok tesekkur ederim canim
Tanrim agzindan duysun insallah
Kizimdan sonra 5yil bebek olmadi .hamile kaldim eylulde dusuk yaptim.dusukten sonrada hamile kalamiyorum
Ne diyeyim hayirlisini Tanrim bilir

Back