Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gunum simdi canim tamam tesekkur ederim yorumun icin.adetinize ne kadar var. silik çizgi görünüyor. emin olmak için kan verin. hayırlısı olsun:)
Test yapdim ve 10 dakika sonra boyle oldu.Silik ama regle ne kdr var ve bu test kaç saat bekledi ?
Bende silik cizgi gördüm canım kan ver bakalım. Hayırlısı olsunMerhaba test yaptim boyle oluyor hamilemiyim?Eki Görüntüle 2242050 Eki Görüntüle 2242051
Tesekkur ederim arkadasimBende silik cizgi gördüm canım kan ver bakalım. Hayırlısı olsun
Bu teste göre hayırlı olsun ben de adete 5 gün kala yaptım ve böyle çıktı sadece gönül gözü açık olanlar görebilir :))) ertesi gün tekrar idrar testi yapın ya da sabah aile hekimliğinde test yaptırabilirsinizMerhaba test yaptim boyle oluyor hamilemiyim?Eki Görüntüle 2242050 Eki Görüntüle 2242051
Allah razi olsun tesekkurlerBu teste göre hayırlı olsun ben de adete 5 gün kala yaptım ve böyle çıktı sadece gönül gözü açık olanlar görebilir :))) ertesi gün tekrar idrar testi yapın ya da sabah aile hekimliğinde test yaptırabilirsiniz
Cok tesekkur ederim))Bence hamilesiniz, tebrikler :)
Bir test daha yapdim cikmadi hicbirsey. Ama 2 gundur boyle oluyirdu test anlamadim.Bence hamilesiniz, tebrikler :)
Merhaba test yaptim boyle oluyor hamilemiyim?Eki Görüntüle 2242050 Eki Görüntüle 2242051
Tesekkur ederimNegatif bence.
Tamam tesekkur ederimBen göremedim birsey![]()
Canim ovulasyon zamanini biliyormusun ?adetin nr zaman olmusdu?Benimde aynısı oldu bugün kan testi yaptırdım 45.6 cıktı beta hcg sağlık doktor kesin dedi ama hemşire tanıdık birkaç gün sonra tekrar yaptır dedi kafam karıştı
Teşekkür ederim :) Adetlerim düzensiz o yüzden bilmiyorum yumurtlama zamanımıda akıntıdan anladım. Adetim 6 şubatta olmuştu.Canim ovulasyon zamanini biliyormusun ?adetin nr zaman olmusdu?
Bu arada tebrik ederim
Yumurtlamaniz yani akintiniz hangi gundu rica etsemTeşekkür ederim :) Adetlerim düzensiz o yüzden bilmiyorum yumurtlama zamanımıda akıntıdan anladım. Adetim 6 şubatta olmuştu.