Test bozuk canım
Şimdide koyuluk gecti çok şeffaf bi çizgi kaldıTest bozuk canım
bozuk degil var bana guven
Olabilir heyecan yaptim sanirim fazla damlattimİdrar fazla gelmiş bir iki damla yetiyor
Ayy ikinci cocugum olacak imsAllah vardir bugun adet gunum dayanamadim yaptim, bir tane daha var bir kac gun bekleyip yapayim baritest dogru bencr var gibi ama idrar fazla gelmis
Yaa inşAllah, bi kac gun daha bekleyeyim yine yapacambozuk degil var bana guven
sen bilirsin 3 4 damla koy ama simdi yapsan gene cizgi cikar suan silik ikinci var yarin yap koyu olcaktirAyy ikinci cocugum olacak imsAllah vardir bugun adet gunum dayanamadim yaptim, bir tane daha var bir kac gun bekleyip yapayim bari
Normal adet döngüm 30-35 gün arası biseler hissettim ondan yaptim bi kac gun daha beklesem mi yarin yine yapsam mi bilemedomyarin gene yap cikacak
Yedekte 1 tane daha test vardı yarin ilk idrar da deneyecegim o zamansen bilirsin 3 4 damla koy ama simdi yapsan gene cizgi cikar suan silik ikinci var yarin yap koyu olcaktir
Sabah Ilk idrara yapacam bakalimyarin gene yap cikacak
İdrarı ne kadar damlattınız çok dağılmış bir test daha yapın
Test bozuk canım normal testte dağılma olmaz pozitif yada negatif gösterir baya dağılmış şüphede kalırbozuk degil var bana guven
Yarın sabah yapacağım kesin çiksin diye 10 damla falan damlamisimdirİdrarı ne kadar damlattınız çok dağılmış bir test daha yapın
Ondan dağılmış canım 10 idrar fazla en falza 2 3 damla ben o kadar damlattım net pozitif aldım üstünde yazıyoYarı
Yarın sabah yapacağım kesin çiksin diye 10 damla falan damlamisimdir
O kadar istekliyim ki ustune bakmadim bile yarin dediginiz gibi yapacagimOndan dağılmış canım 10 idrar fazla en falza 2 3 damla ben o kadar damlattım net pozitif aldım üstünde yazıyo
Şuan ki son hali bu, fotoğrafta çok belli olmayabilir ama çok silik bir çizgi kaldiOndan dağılmış canım 10 idrar fazla en falza 2 3 damla ben o kadar damlattım net pozitif aldım üstünde yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?