- Konu Sahibi butterfly11
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test mi bozuk pozitif mi?
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi butterfly11
Testin Pozitif gözüküyor canım laboquick mi markası acabaTest bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Pozitif kan ver canimTest bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Evet laboquick.Testin Pozitif gözüküyor canım laboquick mi markası acaba
Genelde silik çizgi kuruma çizgisi bile çıkarmaz bence ya testi tekrar et ya da Kan ver İnşallah vardır diye düşünüyorumEvet laboquick.
Kaç dakika icinde ciktigi önemli ilk 5 veya 10 dakika icinde birden fazla testte silik cizgi goruruseniz hamilesiniz umarim vardirTest bozuk mu yoksa pozitif mi çok anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Gün icinde imkaniniz varsa ayni idrarla iki test yapın veya bir gün arayla yapınKaç dakika icinde ciktigi önemli ilk 5 veya 10 dakika icinde birden fazla testte silik cizgi goruruseniz hamilesiniz umarim vardir
Kan testi yaptırmadan başka bir markayla dene istersen canım bana test bozuk gibi geldi inşallah istediğin sonucu alırsın
Gün içinde tekrarladım negatif çıktı. Test bozukmuş hayırlısı Allahtan . Yardımlarınız için teşekkür ederim
Gün içinde tekrarladım negatif çıktı. Test bozukmuş hayırlısı Allahtan . Yardımlarınız için teşekkür ederim
Eklentiler
Biri normal test biri erken gebelik kaset testte hemen çıktı ama erken gebelikte tık yok yada ben mi göremiyorum yardımcı olur musunuz burdan emin olsam kan vericem
Biri normal test biri erken gebelik kaset testte hemen çıktı ama erken gebelikte tık yok yada ben mi göremiyorum yardımcı olur musunuz burdan emin olsam kan vericem
Eklentiler
Kaset test laboquick marka erken gebelik olanı ise freely
Kaset testin t çizgisi çok yukarda sanki niye acaba.Biri normal test biri erken gebelik kaset testte hemen çıktı ama erken gebelikte tık yok yada ben mi göremiyorum yardımcı olur musunuz burdan emin olsam kan vericem
Kızıma gebeyken kaset testler pozitif oluyordu ama erken gebelik testlerim hep negatifti
Kaset testin t çizgisi çok yukarda sanki niye acaba.
Kızıma gebeyken kaset testler pozitif oluyordu ama erken gebelik testlerim hep negatif
Bu ay ilk defa c life kullandım yumurtlama donemimi baz alıp değerlendirdik emin olamıyorum aslında adetim düzensiz olduğu için günümü de bilmiyorum maalesef sanırım en iyisi beklemek çok teşekkür ederim ilgilendigin icinKaset testin t çizgisi çok yukarda sanki niye acaba.
Kızıma gebeyken kaset testler pozitif oluyordu ama erken gebelik testlerim hep negatifti
Son adet tarihiniz neydi acaba ? Tesler çeşit çeşit bende innovitada silik gördüm ama erken gebeliklerde hiç öıkmadıBu ay ilk defa c life kullandım yumurtlama donemimi baz alıp değerlendirdik emin olamıyorum aslında adetim düzensiz olduğu için günümü de bilmiyorum maalesef sanırım en iyisi beklemek çok teşekkür ederim ilgilendigin icin
Maalesef son adet tarihim erken menopoz demişlerdi bana en son bende herşeyi bıraktım karalar bağladım ama c life duydum ve ona başladım ovulasyon testi kullandım o dönemleri değerlendirdik c life sanki iyi geldi akıntım falan çoğaldı ama yumurtlama donemim bir ön gün önceydi ama işte bu ay bekliyorum dört gözle bir kızım var bir tane daha istiyorum bebek Allah'ım nasip ederse inşallahSon adet tarihiniz neydi acaba ? Tesler çeşit çeşit bende innovitada silik gördüm ama erken gebeliklerde hiç öıkmadı
8 aydır falan hiç olmadım ve eğer c life sayesinde hamile kalırsam gerçekten mucize olurMaalesef son adet tarihim erken menopoz demişlerdi bana en son bende herşeyi bıraktım karalar bağladım ama c life duydum ve ona başladım ovulasyon testi kullandım o dönemleri değerlendirdik c life sanki iyi geldi akıntım falan çoğaldı ama yumurtlama donemim bir ön gün önceydi ama işte bu ay bekliyorum dört gözle bir kızım var bir tane daha istiyorum bebek Allah'ım nasip ederse inşallah
Ben hiç duymadım bu Clife ne bende alayım olmadıMaalesef son adet tarihim erken menopoz demişlerdi bana en son bende herşeyi bıraktım karalar bağladım ama c life duydum ve ona başladım ovulasyon testi kullandım o dönemleri değerlendirdik c life sanki iyi geldi akıntım falan çoğaldı ama yumurtlama donemim bir ön gün önceydi ama işte bu ay bekliyorum dört gözle bir kızım var bir tane daha istiyorum bebek Allah'ım nasip ederse inşallah
C life diye bı ürün bak burda bile çok sayfa açılmış sıkıntın varsa bir bak mutlaka bazılarına yaramamış bazıları direk bununla hamile kalmisBen hiç duymadım bu Clife ne bende alayım olmadı