Hayırlı olsunMerhabalar kan verdim cok şükür hamileyim. Sali gunu saglik ocagina gidicem insallah artış olur hcg degerimde
Eki Görüntüle 3466980
merhaba sonucun ne olduEğer hamile olursam ve saglikli olursa inşallah herkese umut olsun. Çünkü ilk ay denemem bu aydı ve yumurtlamadan 2 gun oncesinden itibaren günaşırı 4 deneme sonucu bu.
Sonucu attım galiba görmediniz beta hcg 400 çıktımerhaba sonucun ne oldu
Adete baya var o yuzden bisey diyemeyiz. Ama 90 olmasi pozitif bir durum tabi.Ama 2 gunde bir kolunda kan bırakmazsın adet gecikmesi olmadan kan vermenin bir anlami yok cunku doktor da muayene etmezKızlar aşılama 13. Gün degerım 97,88 çıktı.
Adetime 5,6 gün var . Sizce değerim nasıl .? 2 gün sonra tekrar vermeye gideceğim
Aşılama benımki kendiliğinden olan bir gebelik değil aşılamanın 13. Günü doktorum test yapmamı söyledi , 2 gün sonra da muayeneye çağırdıAdete baya var o yuzden bisey diyemeyiz. Ama 90 olmasi pozitif bir durum tabi.Ama 2 gunde bir kolunda kan bırakmazsın adet gecikmesi olmadan kan vermenin bir anlami yok cunku doktor da muayene etmez
Sınırda bir değer değil ki kanda çıkıyor 1 haftalık da olsa yanlış mı biliyorumAşılama benımki kendiliğinden olan bir gebelik değil aşılamanın 13. Günü doktorum test yapmamı söyledi , 2 gün sonra da muayeneye çağırdı
Adete baya var o yuzden bisey diyemeyiz. Ama 90 olmasi pozitif bir durum tabi.
He yanlis anladim ben tamam. 400 de bile negatif olabilir onemli olan 48 saatte bir 2 kat artması. Tabi doktor risk durumu daha iyi bilirAşılama benımki kendiliğinden olan bir gebelik değil aşılamanın 13. Günü doktorum test yapmamı söyledi , 2 gün sonra da muayeneye çağırdı
Merhaba sonucu öğrendinizmi acabaEğer hamile olursam ve saglikli olursa inşallah herkese umut olsun. Çünkü ilk ay denemem bu aydı ve yumurtlamadan 2 gun oncesinden itibaren günaşırı 4 deneme sonucu bu.
Evet suan 6 haftalik hamileyimMerhaba sonucu öğrendinizmi acaba