Test için ne kadar beklemeliyim?

tombaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
343
82
27
Kızlar selam, sat 4 ekim bat 1 kasım.
Fakat bu ay yumurtlamayı 23’ünde çatlamayı 25inde gördüm.
Doktor çatlamadan 14 gün say regl o gün başlar dedi. Daha önce de öyle olmuştu ama son 2 aydır hep 28 günde bir adet oluyordum bu ay yine döngüm değişti. Yani çatlamaya göre adetime 8 gün var normal döngüme göre 1 gün bugün test yaptım negatif çıktı. (bu ayı çok iyi değerlendirdik 23’ünde yumurtlama görünce 3 gün üst üste hatta). Sizce ne zaman test yapayım varsa ne zaman pozitif olur?
Not: aşırı sivilcelenme, eğilince kasık ağrısı, bolca akıntı ve uyku hali ve aşırı bel bacak ağrısı var..

Çatlamanın 10. gününde bazılarında pozitif çıkıyor. Yani adete 4 gün kala. Yine de en garantisi bat günü diyolar

Ben ilk gebeliğimde 26 eylülde yumurtlama görmüştüm 5 ekimde 35 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. 10 gün oluyor heralde

Ben 1 gün gecikme deyim şuan akıntı kaşık ağrısı ara ara bel ve bacak ağrım var göğüs ucu hasasiyetim de var bakalım cuma günü negatifti kan sonucum ama 5 gün vardı regl ye o zaman ağrım vs yoktu 2 3 gündür var test pozitif ama bilmiom bakalım bekliyecem biraz daha geçmesini

ayy test pozitifse maşallah ya ben hiç beklemiyorum bilmiyorum aslında cok kafaya takıyorum heralde böyle giderse stresten olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…