• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test için erken mi?

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
468
Güzel Kulübün, Güzel minnoş hanımları
Benim bir sorum olacak size, bu ay için hiç olmadığı kadar gebelik bekliyorum :) ( hiç olmadığı kadar, nasıl oluyorsa )
Yani en son adet tarihim 22 Nisan, bu ay 25ine kadar bekliyorum, 4-5 günlük bir sürem var. ama 10 gündür inanılmaz kasık ağrılarım mevcut.. psikolojik denmeyecek kadar belli yani.
herneyse. Sizce; erken gebelik testi alıp yapsam, varsa gösterir mi? yoksa adet günümü mü beklemeliyimm.. Hamile hanımlar siz ne zaman öğrendiniz en erken yardımınızı bekliyorum canlar
teşekkürler.

erken gebelik testleri 6 gun öncesine kadar gösteriyormus. bi yapın isterseniz. 😊

Güzel Kulübün, Güzel minnoş hanımları
Benim bir sorum olacak size, bu ay için hiç olmadığı kadar gebelik bekliyorum :) ( hiç olmadığı kadar, nasıl oluyorsa )
Yani en son adet tarihim 22 Nisan, bu ay 25ine kadar bekliyorum, 4-5 günlük bir sürem var. ama 10 gündür inanılmaz kasık ağrılarım mevcut.. psikolojik denmeyecek kadar belli yani.
herneyse. Sizce; erken gebelik testi alıp yapsam, varsa gösterir mi? yoksa adet günümü mü beklemeliyimm.. Hamile hanımlar siz ne zaman öğrendiniz en erken yardımınızı bekliyorum canlar
teşekkürler.
Benim adete 3 gun varken cikti kaset testte

Benadetim4 gun gecince kaset testte ogrendim . ama aninda cikti. Bnce yapsan iko gn bkle. Kasik agrim bnmde olmustu ondan supelenmistim . en azndn iki gun kala yaparsan varsa kesin ogrenirsin. Son gunlerde beta hizla artiyor . herseygonlunce olsun.

Back