• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test güvenilirliği hakkında

mrvmstf2017

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
51
10
8
35
Hanımlar merhaba,

Gebeliğini Day's doctor erken gebelik testi veya oncomed kaset test ile öğrenen var mı? Bu testler hakkında çok olumsuz şey okudum kafam karıştı.

Hanımlar merhaba,

Gebeliğini Day's doctor erken gebelik testi veya oncomed kaset test ile öğrenen var mı? Bu testler hakkında çok olumsuz şey okudum kafam karıştı.
Ben normalde hep Days doctor kullanıyordum hiç silik çizgi olayıyla karşılaşmadım . Ama şu 1 haftadır yaptığım tüm Days doctor testlerde hep bi silik çizgi . Sanırım o da kendini tamamen bozdu Artımed gibi . Hamile olsam netleşirdi diye düşünüyorum ama adet olursam da daha bu testten almam

Ben normalde hep Days doctor kullanıyordum hiç silik çizgi olayıyla karşılaşmadım . Ama şu 1 haftadır yaptığım tüm Days doctor testlerde hep bi silik çizgi . Sanırım o da kendini tamamen bozdu Artımed gibi . Hamile olsam netleşirdi diye düşünüyorum ama adet olursam da daha bu testten almam
Test yaptınız mı ben de days doctor da silik gördüm de o yüzden soruyorum

Eklentiler

• FBC3C82D-C85A-41F3-AC1C-BAC699EB2A85.jpeg
    FBC3C82D-C85A-41F3-AC1C-BAC699EB2A85.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba yalancı pozitif çıkardı. Testte 0.7 çıktı
Ayyy baya da net çıkmış testinizde çok şaşırdım bu markada hiç görmemiştim bunca zamandır hep onu kullandım son bi kaç gündür bana da silik çizgi çıkarıyor ama sizinki kadar net değil 😐 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back