• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test doğrumu acaba

masalperissi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
46
26
8
32
merhaba ben tüp bebek tedavisine başladm 31 aralıkta yumurta toplama işlemi oldu bir yumurtam eksik çıktı 9 gündür göğüs ağrım mide bulantım ve adet olacakmış gibi ağrım var dayanamadm test yaptm ilaçla alakalı olabilir mi bu durumu yaşayanlar varmı on dk sonra hafif çizgi çıktı az belli oluyor

Eklentiler

• 9691018A-8F98-4D5F-B47A-D915A8D383EA.jpeg
    9691018A-8F98-4D5F-B47A-D915A8D383EA.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 158
hayatım fotoğraf çok silik ve karanlık
daha detaylı ve net çeker misin
İnşallah gönlündekini yaşarsın pamuğum :anne:
anne olmak istiyoruz hepimiz

hayatım fotoğraf çok silik ve karanlık
daha detaylı ve net çeker misin
İnşallah gönlündekini yaşarsın pamuğum :anne:
anne olmak istiyoruz hepimiz
❤️🥰 merhaba canımmm ben pek netleştiremedim şmdi evden çıktım tekrar test alıp denicem 🤲🏻 umarım hepimiz minicik kuzucuklarımıza kavuşuruz en yakın zamanda🙏🏻

Hadi bekliyorum güzel haberlerini o zamann 🥹😍
Tekrar test yaptım hemen yine bu şekilde çıktı çok dikkatli bakınca belli oluyo 🥺 29 ocakta çatlatma iğnesini yaptm bu gün 13 gün oldu bilerek koyu yapıp çekiyorum gölge gibi belli olsn die 🤲🏻

Eklentiler

• 16BA4D3F-56CE-4444-B605-51820D5FB720.jpeg
    16BA4D3F-56CE-4444-B605-51820D5FB720.jpeg
    21,7 KB · Görüntüleme: 86
Yok malesef canımmm 🙏🏻 Normal var dünden beri yapıyorm böyle çıkıyo acaba çatlatma iğnesnn etkismi 29 ocakta iğne vurdm 31 ocakta yumurta toplma işlemi oldu ama bir yumurtam eksik toplanmış 🙄o nereye gitti onuda bilmiyorm
eczaneden alip bakmani oneririm iliski oldu mu 30 31 de hatirliyor musunuz ? Olduysa catlayip dollenmistir belki

eczaneden alip bakmani oneririm iliski oldu mu 30 31 de hatirliyor musunuz ? Olduysa catlayip dollenmistir belki
Çatlatma iğnesinden bir gün önce oldu ama şu an ağrım yok bir tek göğüs ağrım var akşam testi tekrarlamayı düşünüyorum iğnenn etkiside olabiliyormuş ya canım hep umut inşallah rabbim bebiş isteyen herkeze nasip etsin 👼👼🤲🏻

Çatlatma iğnesinden bir gün önce oldu ama şu an ağrım yok bir tek göğüs ağrım var akşam testi tekrarlamayı düşünüyorum iğnenn etkiside olabiliyormuş ya canım hep umut inşallah rabbim bebiş isteyen herkeze nasip etsin 👼👼🤲🏻
İnsallah hic gerek kalmaz bebisin seninledir bizlere haber ver 😍😍

Çok teşekkür ediyorum inş allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim 🥰🥰🤲🏻🤲🏻 Ağrım geçti bu gün bu akşam testi yapıcam tekrar geç deniyim dedim hangi testi alıp yapsam 🥲
Erken gebelik icin olanlar daha iyi sonuc verir ben gebeyken (kimyasala dondu) kasette baya gec cikmisti erken gebelikte hemen cikmisti beta 120 olmasina ragmen kaset gostermedi 😕

Back