Bence en doğru zaman 6 haftada gidilmesi garanti oluyor şuan gözükmez zaten, normal herkesin aynı hafta gözükecek diye bişey yok doktor ilk değerinize de nasıl düşük diyo ben regl gecikince 3 gün sonra gittim 98 di doktorum herşey güzel dedi ilk beta önemli değil 2 günde 1 artış önemli yani herkes doktor olmasa keşkeMerhaba kızlar . Ben Ocak ayının 1 de silik çizgiyi gördüm ayın 3. de kan verdim 187 çıktı doktor değer düşük kimyasal da olabilir geç de dölleniş olabilir dedi 2 günde bir kan ver dedi keseyi göremedi . Ayın 5 de acilde tekrar verdim 427 çıktı beta.
Doktora kanama vs. Olurda gel demişti çok şükür olmadı .
Bugün 9 da tekrar gittin kendi doktoruma o da erken gelmişsin dedi. Değerin düşük sana net birşey diyemem dedi keseyi göremedi .
Aslında erken olduğunu biliyordum . Çevremdekiler 300 400 değerde görüp ya işleri çıkmış yada sıra bulamamış 2 hafta sonra gitmişler görmüşler keseyi felan ben çok istediğim için planladığım için mi içim rahat etmiyor bilemedim . Sizde de böyle oldu mu
Olumsuz konuşma da beni etkiledi belki de belki de heveslenme diye dedi . Biraz yumuşatarak söyleseydi belki böyle telaş etmezdim .Bence en doğru zaman 6 haftada gidilmesi garanti oluyor şuan gözükmez zaten, normal herkesin aynı hafta gözükecek diye bişey yok doktor ilk değerinize de nasıl düşük diyo ben regl gecikince 3 gün sonra gittim 98 di doktorum herşey güzel dedi ilk beta önemli değil 2 günde 1 artış önemli yani herkes doktor olmasa keşke
Siz 2 günde bir kan verdiniz miBence en doğru zaman 6 haftada gidilmesi garanti oluyor şuan gözükmez zaten, normal herkesin aynı hafta gözükecek diye bişey yok doktor ilk değerinize de nasıl düşük diyo ben regl gecikince 3 gün sonra gittim 98 di doktorum herşey güzel dedi ilk beta önemli değil 2 günde 1 artış önemli yani herkes doktor olmasa keşke
Canım niye heves etmeyesin herşey şuan gayet güzel artışta güzel 6 haftadan önce bazı doktorlar kafada hesap yapıyor gözükmez diye bakmıyorlar kendimden biliyorum banada öyle yaptılar ben 3 kez verdim kan baktım artış iyi keseye bakmıyorlar artışa göre bende sinir oldum epey geç gittim 6 haftayı geçiyordu gittim gözüktü benimkisi geç döllenmeOlumsuz konuşma da beni etkiledi belki de belki de heveslenme diye dedi . Biraz yumuşatarak söyleseydi belki böyle telaş etmezdim .
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız . Heves ediyoruz eşim de bende 1.5 yıldır istiyorduk .Canım niye heves etmeyesin herşey şuan gayet güzel artışta güzel 6 haftadan önce bazı doktorlar kafada hesap yapıyor gözükmez diye bakmıyorlar kendimden biliyorum banada öyle yaptılar ben 3 kez verdim kan baktım artış iyi keseye bakmıyorlar artışa göre bende sinir oldum epey geç gittim 6 haftayı geçiyordu gittim gözüktü benimkisi geç döllenme
Bende öyle yapayım bugün ki kandan sonra öyle gideyim inşallah bugünde güzel artarsaBen de 99 ile öğrenmiştim çok şükür 24 haftalık olduk. Kalbinizi ferah tutun. Kese bu değerlerde görülmüyor 6 haftalık olunca gitmek en ideali. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bugün kan sonuçum 2binin üstündeydi soracağım doktora ne zaman geleyim diyeHemen gitmeyin 3 kes kan vermeyi tekrarlayın 2 gün arayla en az %65 artış olması gerekiyor
Hemen gidersenız vajinal muayene yapılabılır karından gözükmez die %50 kanama yaşıyor insanlar vajinal muayene sonrası son adet tarihinizi baz alıp 6. Hafta gidin hem gitmişken kalbını de dinlersiniz ben öyle yaptım . Hayırlı olsun bebegınız
Canım 2 günde 2 katına çıkmış korkma 1 hafta sonra git keseyi görürsünMerhaba kızlar . Ben Ocak ayının 1 de silik çizgiyi gördüm ayın 3. de kan verdim 187 çıktı doktor değer düşük kimyasal da olabilir geç de dölleniş olabilir dedi 2 günde bir kan ver dedi keseyi göremedi . Ayın 5 de acilde tekrar verdim 427 çıktı beta.
Doktora kanama vs. Olurda gel demişti çok şükür olmadı .
Bugün 9 da tekrar gittin kendi doktoruma o da erken gelmişsin dedi. Değerin düşük sana net birşey diyemem dedi keseyi göremedi .
Aslında erken olduğunu biliyordum . Çevremdekiler 300 400 değerde görüp ya işleri çıkmış yada sıra bulamamış 2 hafta sonra gitmişler görmüşler keseyi felan ben çok istediğim için planladığım için mi içim rahat etmiyor bilemedim içten içe de korkuyorum Sizde de böyle oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?