- 20 Mart 2021
- 351
- 175
- 33
- 24
- Konu Sahibi NergisNergis68
-
Bulanık çıkmış ama dağılma var. Test bozuk gibi yada idrarı fazla damlattiniz tekrar yapsanız iyi olur.Merhabalar 4 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz ama kısmet olmadı bu ay 5 gün gecikmem olunca test yaptım ve bu şekilde oldu tekrar test yapmaya korkuyorum çünkü hep negatif çıktığı için psikolojik olarak çok yıprandım sizce test bozuk mu yoksa negatif miEki Görüntüle 2854159
Yıllardır test yaptığım için usta oldum artık idrar fazla değil 3 damla sadeceBulanık çıkmış ama dağılma var. Test bozuk gibi yada idrarı fazla damlattiniz tekrar yapsanız iyi olur.
Siz tekrar test yapın bunda bişey anlaşılmıyorYıllardır test yaptığım için usta oldum artık idrar fazla değil 3 damla sadece
6 gün geçti kan versem çıkar mı acaba hiç bu testlerle uğraşmak istemiyorumSiz tekrar test yapın bunda bişey anlaşılmıyor
Cikar git şimdi acile ver.6 gün geçti kan versem çıkar mı acaba hiç bu testlerle uğraşmak istemiyorum
Çıkmayadabilir6 gün geçti kan versem çıkar mı acaba hiç bu testlerle uğraşmak istemiyorum
Peki teşekkür ederimIdrarda yapsan çıkar. Bence direk idrar yap ona göre doktora gidersin
Kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz amaÇıkmayadabilir
Çıkmaz demiyorum belkide çıkar o yüzden idrar testi yapmalısınızKanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz amakaç gün daha beklemeliyim acaba
Biraz daha beklesem iyi olur çok teşekkür ederimÇıkmaz demiyorum belkide çıkar o yüzden idrar testi yapmalısınız
Benim mesela adetim düzensiz olur
10 gün gecikme ile idrar testinde bekleyince silik çizgi gördüm ve kan verdim 0,2 çıktı
2 gün sonra bidaha yaptım idrar testi ve 2.ci çizgi belirgin ve hemen çıktı kanda da 40 çıktı değerim
1 2 gün bile fark ediyor yani
Kişiden kişiye değişir ama çoğunlukta olan sonuca göre cevap vereyim biraz erken bende çok yaptım bu şekilde iğnenin etkisi ile böyle çıktı 3-4 gün daha bekleyin derimÇatlatma iğnesi 11. Gün erken mi acaba
Yarın 12. Gün bakalım yarın güvenebilirsiniz çıkan testteki sonucaKişiden kişiye değişir ama çoğunlukta olan sonuca göre cevap vereyim biraz erken bende çok yaptım bu şekilde iğnenin etkisi ile böyle çıktı 3-4 gün daha bekleyin derim
İnşallah hamilesindir ama dediğim gibi biraz daha bekleyinYarın 12. Gün bakalım yarın güvenebilirsiniz çıkan testteki sonuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?