- 12 Mart 2017
- 28
- 12
- 8
- Konu Sahibi Goncagul1824
Test sonucunun resmini yükledim fikrinizi almak istiyorum sizce test mi bozuk pozitif çizgisinin yarısı var yarısı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de çok kararsız bir test aklı karışmış olabilir testinbence bir test daha yap canım
Anında cevap verdiğin içinde teşekkür ederimbence bir test daha yap canım
Bozuk olduğundan yana bnde hemfikirim ama insan bir olabilir cevabıda aşmak istiyor o yüzdenBozuk canım
Bozuk olduğundan yana bnde hemfikirim ama insan bir olabilir cevabıda aşmak istiyor o yüzden
Bozuk canım en fazla dört idrar damlatarak yap inşallah pozitiftirTest sonucunun resmini yükledim fikrinizi almak istiyorum sizce test mi bozuk pozitif çizgisinin yarısı var yarısı yokEki Görüntüle 2072496
Bazı belirtiler yaşıyorum o yüzden bir yaiında bir de kızım var ama hamişed olmayı istiyorum daha adet görmedimdeHamile de olabilirsin canım :) sabah ilk idrarla tekrar test yap istersen
TeşekkürlerBozuk canım en fazla dört idrar damlatarak yap inşallah pozitiftir
Bazı belirtiler yaşıyorum o yüzden bir yaiında bir de kızım var ama hamişed olmayı istiyorum daha adet görmedimde
Anında cevap verdiğin içinde teşekkür ederim
İnşallahHakkında hayırlısı canim. Haberlerini bekliyorum
Yok başka test bir taneydi en kısa zamnda yenisin almam gerekecek bu durumdarica ederim varmı başka test elinde? yapsan
Yok başka test bir taneydi en kısa zamnda yenisin almam gerekecek bu durumda