Gebeliğe Hazırlık Test bozuk mu sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esma kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
63
14
26
Arkadaşlar ilk yaptığım testte silik çıktı bunda da böyle silik ama yamuk gibi. Sizce hamile miyim böyle yaşayanlar oldu mu

Eklentiler

• 1521307448249806923903.jpg
    1521307448249806923903.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 477
Çok yeni canım. İki gün sonra yinele bence var. İkisinde de çıkmazdı birinden biri bozuk olsa :)
Allah gönlünze göre hayırlısını nasip eder inşallah

Merhabalar bişey sormak istiyorum adetime 3 gün var çatlatma iğnesi vurdurdum şuan 1 haftadır sırtımda belimde agrı var göğüs uçlarım aşırı derece de acıyo acaba psikolojik mi diyorum ama gün geçtikçe agrılarım artıyo ve test yapmama rağmen negatif çıktı aynı şey başına gelen var mı

Kızlar adete 8 9 gün kala test yaptım sonuç neg.sizce çok mu erken yaptım yoksa gebelik yom mu :110:

Merhabalar bişey sormak istiyorum adetime 3 gün var çatlatma iğnesi vurdurdum şuan 1 haftadır sırtımda belimde agrı var göğüs uçlarım aşırı derece de acıyo acaba psikolojik mi diyorum ama gün geçtikçe agrılarım artıyo ve test yapmama rağmen negatif çıktı aynı şey başına gelen var mı
Psikolojik De olabilir çünkü benim adet öncesi hamile gibi midem bile bulanmıştı

Arkadaşlar ilk yaptığım testte silik çıktı bunda da böyle silik ama yamuk gibi. Sizce hamile miyim böyle yaşayanlar oldu mu
Testi yenile bu idrarin izi ))))bendede oyle olmushdu hemde zaman gecdikce bu boyle oluyor tekrarla testi cok dokme 2-3damci 10dakikadan sonra kale alma olunca ilk 15dakda cikiyor))))

X