Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün daha bekle tekrar dene canım.eyer koyulaşırsa hamielsindir demekArkadaşlar ilk yaptığım testte silik çıktı bunda da böyle silik ama yamuk gibi. Sizce hamile miyim böyle yaşayanlar oldu mu
Beklemek çok zor2 gün daha bekle tekrar dene canım.eyer koyulaşırsa hamielsindir demek
Ne kadar geçdi adetden?Beklemek çok zor
Bu gün adetin 1. Günü ama olmadımNe kadar geçdi adetden?
Bekle o zaman.inşAllah güzel haberler alırsınBu gün adetin 1. Günü ama olmadım
Aminn inşallahBekle o zaman.inşAllah güzel haberler alırsın
Arkadaşlar ilk yaptığım testte silik çıktı bunda da böyle silik ama yamuk gibi. Sizce hamile miyim böyle yaşayanlar oldu mu
Çok erkwn yapmışsın canımKızlar adete 8 9 gün kala test yaptım sonuç neg.sizce çok mu erken yaptım yoksa gebelik yom mu
Çok erken 4 gün sonra tekrarlayın benceKızlar adete 8 9 gün kala test yaptım sonuç neg.sizce çok mu erken yaptım yoksa gebelik yom mu
İkinci çizgi biraz yamuk amaÇok yeni canım. İki gün sonra yinele bence var. İkisinde de çıkmazdı birinden biri bozuk olsa :)
Allah gönlünze göre hayırlısını nasip eder inşallah
Çok erken çıksa bile mucize olurKızlar adete 8 9 gün kala test yaptım sonuç neg.sizce çok mu erken yaptım yoksa gebelik yom mu
Çok sevindim Allah tamamını erdirsinBende de silik çıkıyordu 3 4 gun arka arkaya yaptim hep silik cikiyordu meger pozitifms bebegim 2 aylik
Tamam canım denicemCanim bence yarin baska bir marka testi dene. Bu marka bende hamilelik yokken bile hep boyle silik cift cizgi gosteriyordu
Psikolojik De olabilir çünkü benim adet öncesi hamile gibi midem bile bulanmıştıMerhabalar bişey sormak istiyorum adetime 3 gün var çatlatma iğnesi vurdurdum şuan 1 haftadır sırtımda belimde agrı var göğüs uçlarım aşırı derece de acıyo acaba psikolojik mi diyorum ama gün geçtikçe agrılarım artıyo ve test yapmama rağmen negatif çıktı aynı şey başına gelen var mı
Testi yenile bu idrarin izi ))))bendede oyle olmushdu hemde zaman gecdikce bu boyle oluyor tekrarla testi cok dokme 2-3damci 10dakikadan sonra kale alma olunca ilk 15dakda cikiyor))))Arkadaşlar ilk yaptığım testte silik çıktı bunda da böyle silik ama yamuk gibi. Sizce hamile miyim böyle yaşayanlar oldu mu