Test bozuk mu inşallah test bozuktur yoksa hamile miyim? Bakar mısınız acil

adacelikk

M'❤️
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
19
2
24
İkili çektiğim fotoğraftaki test 3 4 gün öncesi sağ baştaki dün akşam yaptığım test ise sol baştaki adetim de 10 gün gecikti bu arada ay bitti bitecek ben bu ay hala regl olmadım çizgi çok silik çıkmış test sizce bozuk mu benimle aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi acil
20241227_110736.jpg
20241227_111017.jpg

Niye kan testi vermiyorsunuz?
Testi ben öylesine yaptım ve daha yeni dün akşam yaptım sabahında da işe gittim ben gebelik yoktur diye düşünüyorum bozuk olma ihtimali de vardır diye düşünüyorum kan testi vermeye gerek yok diye düşünüyorum o yüzden şu an için

Testi ben öylesine yaptım ve daha yeni dün akşam yaptım sabahında da işe gittim ben gebelik yoktur diye düşünüyorum bozuk olma ihtimali de vardır diye düşünüyorum kan testi vermeye gerek yok diye düşünüyorum o yüzden şu an için
Korunmasız ilişki oldu mu ?

Ama çizgi çok silik?
Silik çizgi olması önemli değil gebeliğin baslarinda silik oluyor ama buradaki konu on günün üzerine bu kadar silik olur muydu oraya takıldım, geç döllenme de olsa bu kadar silik olmaz, gebelik olmayadabilir, yarın ilk idrarla deneyin anlık dönerse daha doğru bı sonuç vermiş olur, neyse sizin için hayirli olan neyse o olsun

X