- 19 Kasım 2024
- 19
- 2
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuruma çizgisi buİkili çektiğim fotoğraftaki test 3 4 gün öncesi sağ baştaki dün akşam yaptığım test ise sol baştaki adetim de 10 gün gecikti bu arada ay bitti bitecek ben bu ay hala regl olmadım çizgi çok silik çıkmış test sizce bozuk mu benimle aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi acil
Eki Görüntüle 3527760 Eki Görüntüle 3527761
Kuruma çizgisi nedirkuruma çizgisi bu
test çok beklediği için bu şekilde belli belirsiz çizgiler oluşabilirKuruma çizgisi nedir
Niye kan testi vermiyorsunuz?İkili çektiğim fotoğraftaki test 3 4 gün öncesi sağ baştaki dün akşam yaptığım test ise sol baştaki adetim de 10 gün gecikti bu arada ay bitti bitecek ben bu ay hala regl olmadım çizgi çok silik çıkmış test sizce bozuk mu benimle aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi acil
Eki Görüntüle 3527760 Eki Görüntüle 3527761
Testi ben öylesine yaptım ve daha yeni dün akşam yaptım sabahında da işe gittim ben gebelik yoktur diye düşünüyorum bozuk olma ihtimali de vardır diye düşünüyorum kan testi vermeye gerek yok diye düşünüyorum o yüzden şu an içinNiye kan testi vermiyorsunuz?
Korunmasız ilişki oldu mu ?Testi ben öylesine yaptım ve daha yeni dün akşam yaptım sabahında da işe gittim ben gebelik yoktur diye düşünüyorum bozuk olma ihtimali de vardır diye düşünüyorum kan testi vermeye gerek yok diye düşünüyorum o yüzden şu an için
EvetKorunmasız ilişki oldu mu ?
Çok bekleme olmadı silik çizgiyi de sonradan fark ettimtest çok beklediği için bu şekilde belli belirsiz çizgiler oluşabilir
10 dk aonrası sonuçlar geçersizdirÇok bekleme olmadı silik çizgiyi de sonradan fark ettim
O zamn hamile olabilirsiniz, kan testi verinm
10 dk aonrası sonuçlar z
Bi test daha alıp yapacağım bir de ona bakacağım inşallah değilimdirO zamn hamile olabilirsiniz, kan testi verinm
Sen bilirsin ama senin yerinde olsam zaman kaybetmem regl 10 gün gecikmiş.Bi test daha alıp yapacağım bir de ona bakacağım inşallah değilimdir
Ama çizgi çok silik?O zamn hamile olabilirsiniz, kan testi verinm
Doğru söylüyorsun bi yandanSen bilirsin ama senin yerinde olsam zaman kaybetmem regl 10 gün gecikmiş.
Silik çizgi olması önemli değil gebeliğin baslarinda silik oluyor ama buradaki konu on günün üzerine bu kadar silik olur muydu oraya takıldım, geç döllenme de olsa bu kadar silik olmaz, gebelik olmayadabilir, yarın ilk idrarla deneyin anlık dönerse daha doğru bı sonuç vermiş olur, neyse sizin için hayirli olan neyse o olsunAma çizgi çok silik?