orniii Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2024 6 0 1 27 Pazar 23:42 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #1 merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyoruz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım? Eklentiler image.webp 22,5 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: Pazar 23:57
merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyoruz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım?
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.320 612 38 35 Pazar 23:45 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #2 orniii .!.: merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi pik gebelikte silik bence. Hamilesin kan ver netlestir
orniii .!.: merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi pik gebelikte silik bence. Hamilesin kan ver netlestir
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.320 612 38 35 Pazar 23:46 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #3 orniii .!.: merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Laboqiuck de kuruma çizgisi çıkmıyor kendimden biliyorum çok kullandım bende ovulasyon ile öğrenmiştim
orniii .!.: merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Laboqiuck de kuruma çizgisi çıkmıyor kendimden biliyorum çok kullandım bende ovulasyon ile öğrenmiştim
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 2.567 1.323 83 Pazar 23:46 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #4 orniii .!.: merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Kac dakikada cikti?
orniii .!.: merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Kac dakikada cikti?
orniii Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2024 6 0 1 27 Pazar 23:46 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #5 yagmurpapatya .!.: Ovulasyon testi pik gebelikte silik bence. Hamilesin kan ver netlestir Genişletmek için tıkla... çok tesekkur ederim birkac gun bekleyip kan vereyim o zaman
yagmurpapatya .!.: Ovulasyon testi pik gebelikte silik bence. Hamilesin kan ver netlestir Genişletmek için tıkla... çok tesekkur ederim birkac gun bekleyip kan vereyim o zaman
orniii Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2024 6 0 1 27 Pazar 23:46 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #6 Misafirsekeri .!.: Kac dakikada cikti? Genişletmek için tıkla... ilk yaptıgımda daha silikti 10 dakika sonra baktıgımda bu sekildeydi
Misafirsekeri .!.: Kac dakikada cikti? Genişletmek için tıkla... ilk yaptıgımda daha silikti 10 dakika sonra baktıgımda bu sekildeydi
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.320 612 38 35 Pazar 23:47 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #7 orniii .!.: çok tesekkur ederim birkac gun bekleyip kan vereyim o zaman Genişletmek için tıkla... Olabilir yarın ilk idrarla gebelik testi yap ilk 10 dk sonucu baz al ama var bence daha önce pili gördün demi
orniii .!.: çok tesekkur ederim birkac gun bekleyip kan vereyim o zaman Genişletmek için tıkla... Olabilir yarın ilk idrarla gebelik testi yap ilk 10 dk sonucu baz al ama var bence daha önce pili gördün demi
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.320 612 38 35 Pazar 23:48 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #8 orniii .!.: ilk yaptıgımda daha silikti 10 dakika sonra baktıgımda bu sekildeydi Genişletmek için tıkla... Tamam kurudukca daha belirginlesir kanla netlestir
orniii .!.: ilk yaptıgımda daha silikti 10 dakika sonra baktıgımda bu sekildeydi Genişletmek için tıkla... Tamam kurudukca daha belirginlesir kanla netlestir
orniii Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2024 6 0 1 27 Pazar 23:48 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #9 yagmurpapatya .!.: Olabilir yarın ilk idrarla gebelik testi yap ilk 10 dk sonucu baz al ama var bence daha önce pili gördün demi Genişletmek için tıkla... evet ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra tamamen siliklesmisti simdi bu sekilde cıktı
yagmurpapatya .!.: Olabilir yarın ilk idrarla gebelik testi yap ilk 10 dk sonucu baz al ama var bence daha önce pili gördün demi Genişletmek için tıkla... evet ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra tamamen siliklesmisti simdi bu sekilde cıktı
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.320 612 38 35 Pazar 23:48 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #10 orniii .!.: evet ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra tamamen siliklesmisti simdi bu sekilde cıktı Genişletmek için tıkla... Hamilesin bence güzel haberlerini bekliyorum
orniii .!.: evet ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra tamamen siliklesmisti simdi bu sekilde cıktı Genişletmek için tıkla... Hamilesin bence güzel haberlerini bekliyorum
orniii Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2024 6 0 1 27 Pazar 23:50 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #11 yagmurpapatya .!.: Hamilesin bence güzel haberlerini bekliyorum Genişletmek için tıkla...
orniii Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2024 6 0 1 27 Pazar 23:50 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #12 yagmurpapatya .!.: Hamilesin bence güzel haberlerini bekliyorum Genişletmek için tıkla... cok sağolun hayırlısı olsun haber veririm size
yagmurpapatya .!.: Hamilesin bence güzel haberlerini bekliyorum Genişletmek için tıkla... cok sağolun hayırlısı olsun haber veririm size
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.320 612 38 35 Pazar 23:51 Konu Sahibi Konu Sahibi orniii #13 orniii .!.: cok sağolun hayırlısı olsun haber veririm size Genişletmek için tıkla... İnşallah canım darisi bize
orniii .!.: cok sağolun hayırlısı olsun haber veririm size Genişletmek için tıkla... İnşallah canım darisi bize