• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tess gerritsen serileri :))

gelpisipisipisiii

hazırlıklar :)
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
140
48
53
Kesinlikle her okudugunuzda heyecandan öleceğiniz kitapları var bu kadının cerrahi gerilim ve dedektif kitapları var. Rizzoli isles serisi dedektif serisidir özellikle sıralı okumanızı tavsiye ederim ilk katibi cerrah tir ve harika okursaniz devamını mutlaka okursunuz :)

Kesinlikle herkesin okuması gereken bir seri :) Mefisto Kulübünde kaldım en son bi türlü alıp okuma fırsatım olmadı yaa :) sen tüm çevrilen kitapları bitirdin mi?

Cerrah harika bir kitaptı ben de en son Gece Nöbeti'ni okudum.Bu ara başka türlere sardım arayı açtım anlaşılan... Okumadıysanız tavsiye ederim ...

Cerrah harika bir kitaptı ben de en son Gece Nöbeti'ni okudum.Bu ara başka türlere sardım arayı açtım anlaşılan... Okumadıysanız tavsiye ederim ...
Bende geçen hafta bitirdim gece nöbetini :) Rizzoli&isles serisinden ayrı bir kitap.. çok güzel kurgu gerçekten. Onun dışında bıçak sırtı da güzeldi.. Rizzoli&isles serisinden ilk 5 kitabı okudum eğer cerrahtan sonrakileri okumadıysan bence devam etmelisin :)

Bende geçen hafta bitirdim gece nöbetini :) Rizzoli&isles serisinden ayrı bir kitap.. çok güzel kurgu gerçekten. Onun dışında bıçak sırtı da güzeldi.. Rizzoli&isles serisinden ilk 5 kitabı okudum eğer cerrahtan sonrakileri okumadıysan bence devam etmelisin :)

ben seriyi bitirmedim, bıçak sırtı seriden mi ?

Kesinlikle herkesin okuması gereken bir seri :) Mefisto Kulübünde kaldım en son bi türlü alıp okuma fırsatım olmadı yaa :) sen tüm çevrilen kitapları bitirdin mi?
Bende mefistodan sonra okumadm ya alamadm devamini henüz ama diğer kitaplarindan da okuduklarim var ya bu kadın cidden cok iyi ama yinr en favori kitabi cerrah ve çırak :rolleyes:

Bende mefistodan sonra okumadm ya alamadm devamini henüz ama diğer kitaplarindan da okuduklarim var ya bu kadın cidden cok iyi ama yinr en favori kitabi cerrah ve çırak :rolleyes:
Bugün mefisto kulübünü kütüphaneden aldımmm çok heyecanlıyım bakalım bu kitapta neler bekliyorrrr :) Cerraha söz yok o kitabı seriye devam etmeyenler dahi okumalı :)

Kesinlikle her okudugunuzda heyecandan öleceğiniz kitapları var bu kadının cerrahi gerilim ve dedektif kitapları var. Rizzoli isles serisi dedektif serisidir özellikle sıralı okumanızı tavsiye ederim ilk katibi cerrah tir ve harika okursaniz devamını mutlaka okursunuz :)
Tess Gerritsen'ın serisinden uyarlanarak dizisi de yapıldı Rizzoli&İsles'ın ben dizisini seyrediyorum şahane, kızımda seriyi okuyor, tüm Tess Gerritsen kitapları var kitaplığında, soluksuz bitirdi birçoğunu.

Tess Gerritsen'ın serisinden uyarlanarak dizisi de yapıldı Rizzoli&İsles'ın ben dizisini seyrediyorum şahane, kızımda seriyi okuyor, tüm Tess Gerritsen kitapları var kitaplığında, soluksuz bitirdi birçoğunu.

evet dizi de çok güzel hatta özellikle rizolli ile islesi uyumu dizide daha iyi bence kitapta o tadı vermiyor bazen :oops:

Ben de bir kaç ay önce "masumiyetin için savaş"ı okudum. zaten ondan sonra da başlayamadım bi türlü. mevsimlik benim kitap okumam. bi başladım mı okumaya, 4-5 kitap okuyorum, sonra nadasa çekiyorum kendimi, hasat zamanımı bekliyorum yine:(

Ben de bir kaç ay önce "masumiyetin için savaş"ı okudum. zaten ondan sonra da başlayamadım bi türlü. mevsimlik benim kitap okumam. bi başladım mı okumaya, 4-5 kitap okuyorum, sonra nadasa çekiyorum kendimi, hasat zamanımı bekliyorum yine:KK43:

öyle keyif alıyorsan öyle yap bende ardı ardına sürekli kitap okuyamam okuduğum kitabın bittikten sonra da tadını çıkarmalıyım :)

öyle keyif alıyorsan öyle yap bende ardı ardına sürekli kitap okuyamam okuduğum kitabın bittikten sonra da tadını çıkarmalıyım :)
kışın kitap okumak için daha cazip geliyor sanki. yani istatistik yaparsam kendime öyle çıkıyor. yazın gez -dolaş ağustos böceği misali fırsat yaratamıyorum, kışın evde yapılabilecek en güzel hobi. ama kitap okumak aşırı zevk veriyor bana, kendimi çok iyi hissettiriyor, konusu da kaptıysa beni; 1 hafta hayal aleminde yaşıyorum resmen.

Back