tess gerritsen kitapları (polisiye/gerilim)

Cerrah, Çırak, Asla Arkana Bakma, Buz Gibi Soğuk kitaplarını okudum. Gerçekten gerilimde iyi bir yazar.
Fakat Asla Arkana Bakma gerilim adına birşey bulamadım :/

Son olarak Gece Nöbeti romanını bitirmiş bulunuyorum..Tek kelimeyle süperdi..İçine çeken, nasıl bitirdiğinizi anlamadığınız romanlardan..=)

Çırak, kan gölü ve günahkar isimli eserlerini okudum. Genelde gerilim-polisiye türü okumama rağmen "Çırak"ı okuduğumda 2 gün etkisinde kalmıştım :18: Diğerlerini de en kısa zamanda okumayı düşünüyorum gerilim sevenlere şiddetle önerimdir Tess Gerritsen eserleri.

Tess gerritsen - İKİZ BEDENLER kitabını İlk okuduğumda kafam karışmıstı ama devam ettikce çok güzel bi kitap olduğunu anladım çok gercekci bi anlatım var sevdim diğer eserlerinide okumayı düşünyorummm yakın zamanda:) tabi polisiye tıbbıye gerilim seviyoorsanız kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kitap bu.

Kitap okumayı çok severim aama plisiye,gerilim kitaplarının yeri ayrı.elimde okunmayı bekleyen iki Gerritsen kitabı var cerrah ve günahkar..sürükleyici olduklarını düşünüyorum.okuyunca kitapla ilgili düşüncelerimi yazıcam..

Cerrah,çırak,günahkar,ikiz bedenler,silinişi okudum.
En çok cerrah ile çırak ı beğendim ..
Günahkar,siliniş falan hiç hoşuma gitmedi yazmak için yazmış gibi

Kitapyurdunda ağustos ayında martı yayınlarınn kitapları tek fiyat 9.90. Tess Gritsenin 25 liralık Bıçak Sırtı bile 9.90 tl. Fırsat varken bu yorumları da gördükten sonra tess gritsen koleksiyonu yapayım ben, okurum bir ara nasıl olsa.... Meraklılarına duyrulur..

Edit: şimdi yine baktım da bu kampanyada bir cerrah yok, bir cerrahın fiyatını düşürmemişler. Nasıl şeyse :))

Son düzenleme:
Bütün kitaplarını okudum diyebilirim. Cerrah serisinin hepsini bitirdim. Tıbbi gerilimde çok başarılı. Doktor olması bu alandaki başarısını da açıklıyor sanırım hiç bir bilgisi havada kalmıyor.

kan gölü, cerrah, çırak, siliniş ,asla arkana bakma, ikiz bedenler , gece nöbeti, buz gibi soğuk okuduklarım.Sırada günahkar var.Birtek asla arkana bakma onu beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…