Tess Ger-Debbie Mac-Krıstın Ha-Kahraman Taz-Duygu Öz. Yüzel kitapları arıyorum

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Kızlar bu yazarların kitaplarını arıyorum öncelik resimlerden tercihim olacaktır lütfen bende bu var bu var demeyin ve fotoğraf ekleyin VE 10-15 gibi fiyatlarla gelmeyin lütfen mümkünse 10 Tl nin aşağısında olursa sevinirim çünkü amaç uygun olmak 10 TL ye bütün kitap sitelerinden alırım :34: fotoğrafları bekliyorum

Son düzenleme:
Tess ger. Un kitaplar i harika. İnşaallah uygun bi fiyata bulabilirsiniz

Kızlar bu yazarların kitaplarını arıyorum öncelik resimlerden tercihim olacaktır lütfen bende bu var bu var demeyin ve fotoğraf ekleyin VE 10-15 gibi fiyatlarla gelmeyin lütfen mümkünse 10 Tl nin aşağısında olursa sevinirim çünkü amaç uygun olmak 10 TL ye bütün kitap sitelerinden alırım :34: fotoğrafları bekliyorum

Bendeki tess gerrıtsen kıtaplarını 6 sar tlden verırım sıze :) 2 adet var elımde

Bir de en son cıkan kitabını aldım bu hafta bitirip onu da satabılırım sıze

Son düzenleme:
Bendeki tess gerrıtsen kıtaplarını 6 sar tlden verırım sıze :) 2 adet var elımde

Bir de en son cıkan kitabını aldım bu hafta bitirip onu da satabılırım sıze

Ayyyy :) heyecan yaptimmm sona kalan adli kitabimiii :) diger ikisi hangisi umarm elmde olanlardan degldr ama genede sona kalani isterimmmm ptt sayesnde uyguna gelir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyy :) heyecan yaptimmm sona kalan adli kitabimiii :) diger ikisi hangisi umarm elmde olanlardan degldr ama genede sona kalani isterimmmm ptt sayesnde uyguna gelir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sona kalan evet :) ama daha baslamadim ona bitirmem gerek :/

Kahraman Tazeoğlunun kitaplarının çoğu elimde mevcut. İlgilenirsen eğer görüşebiliriz (:

Tutsak Mektuplar,Kıyısızlar,Başka,Seni İçimden Terkediyorum,Beni Susarken Bölme,Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi,Susacak Var

Back