- 22 Ocak 2024
- 2
- -3
- 1
- 22
- Konu Sahibi Zeynep23dmrt
Merhabalar ben 10. Sınıfa başlarken kendi isteğimle kapanmıştım şu an üniversite 1 deyim lisedeyken çok yakın olduğumuz ailelerimizin falanda tanıştığı 4 kişilik bir arkadaş grubuyduk hepimiz kapalıydık ondan hani hiç açılsammı falan düşüncesi geçmemişti tabii arada acaba falan gibi düşünceler en dindar kapalı kadında bile olmuştur Her neyse bu yıl üniversite ye başladım yeni insanlar yeni arkadaşlıklar şu an genel olarak arkadaş çevrem hep açık bende artık açılmak istiyorum ama çekiniyorum eğer üniversiteye başlamadan önce olsaydı bu düşünceyi yaşamazdım çünkü ben şeyden çekiniyorum hani herkes artık beni kapalı olarak biliyor falan birden açılacağım tüm herkes şaşıracak bundan çok çekiniyorum ama aşırı şekildede açılmak istiyorum ama bı yandanda bu insanların tepkileri sende korkuyorum bugünde bundan dolayı bugün sırtımdaki saçlarımı kulak hizamda erkek gibi kestirdim şu an moralim daha da bozuldu çıldırmak üzereyim zaten şu an bide üstüne güzelim saçlarımı kestirdim arkadaşlarım sen ne yaptın dedi ve o an anladım ne kadar saçmaladığımı bı yandan ağlıyorum bı yandan kahkahalar atıyorum gitti güzelim saçlarım ne yapacağım bilmiyorum lütfen bı şeyler yazın çok ihtiyacım var okuduğunuz için teşekkür ederim