ben de çok model var canım :) bak bunlar olabilir böyle düşünebilrsn :)Eki Görüntüle 1175829 Eki Görüntüle 1175830 Eki Görüntüle 1175831
ilk ikisini beğendim canım daha önce hiç görmediğim modeller yalnız tepeden kabartılan duvak hoş durmuyorama incili olanı düşünebilirim resimler için çok teşekkür ederim sendeki modelleri de görmek isterim mümkün olursa
ilki olabilir canım :) eve gidince atabilirim farklı modelleri :)
olur canım merakla bekleyeceğim buarada bende model buldum Eki Görüntüle 1176351 Eki Görüntüle 1176352 Eki Görüntüle 1176353 nasıl?:26:
bu da güzelmiş canım daha geriden olursa daha hoş durur :)
aynen eşabın ucu gözüksün isityorum
Ben de ayni dertten muzdqribim hala da karar veremedim. Face kullaniyosan eger setr-i nur diye bi kuafir var tamamen tesettur uzerine ve guzel modeller var bence bi bak o siteye
gelinliğin nasıl canım görmek isterim :)
tabiki canım bende eklemek istiyorum ama şuan dikim aşamasında bu pazartesi 2. provama gideceğim sanırım 3. de çekip buraya ekleyebilirim
inanırmısın daha kendi gelinlik modelimden hiç göremedim..yani nette baktıklarım arasından hiç görmedim
merhaba canım setr-i nur a baktım malesef oradada çok abartılı ve taşlı modeller var orada sadece bi model beğendim oda yine rahibe duvağı şeklinde senin nasıl bişey o kapama duvağını anlamadım açıkçası??
Canim ben cikarken yuzum kapali olsun istiyorum. Onun icin de ayrı bir duvak daha yapılıyor[/QUOTE
bende çıkarken yüzüm kapalı olsun istiyorum ama onun için duvağı topuzun üstünden yani tepeden yapmaları gerekiyor bende öyle istemiyorum
ama başka bir alternatif var evden çıkana kadar kırmızı pullu dediğimiz tülden bi örtü var onu örteceğim arabada çıkarırım diye düşündüm
merhaba kızlar bu benim ilk mesajım sizin topic e kısmetmişBende nasipse inşAllah nişanlıyım düğün hazırlığı gelinlik araştırması gelin başı fotoğrafcı porselen makyaj yapan güvenilir yerler aradım. Ve azda olsa hoşuma giden herşeyi klasörüme kaydediyorum üstünde oynar kafama göre şekillendiririm diye:) Bende gelin başında çok kararsız kaldım çünkü düşündüğüm gelinlik sade. O yüzden taşlı bir baş mı yoksa gelin çiçeğimin minik kır çiçeklerinden bir tacı eşarbın üzerine mi taksam yoksa gelinliğimin dantelinden başıma ekleme mi yaptırsam bilemedim. Birde birşey daha gördüm dolaşırken Eki Görüntüle 1180494 bunu duvağın danteliyle montelemişler bu hoş durmamış birde çiçekler çok büyük Bunun dışında bu çiçekler minik minik olursa hoş durabileceğini düşündüm tabi duvağın tül kısmıyla montelendiğinde hem sevimli hemde herkes gibi değil :)
Merhaba kızlar bnm de bu ilk mesajım 31 ağustosu gorunce dayanamadım benimde aynı gun düğünüm olcak insallah ama hala bende karar veremedim gelin basi modelime��
Hayırlı olsuninşallah gelinliğini çok merak ettim azıcık ucundan çekip gösteremezmisin acaba
Eki Görüntüle 1197329 Eki Görüntüle 1197330 Eki Görüntüle 1197328
bak canım bu şekilde duvakta hoş duruyo hem sade hem zarif bilemiyorum fikir vermek istedimyalnız bu duvağın üzerindeki inci süsünü nerden bulurum onu bende kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?