• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı tesettürlü vede gelin olacak kızlara burayaaaa

ilk ikisini beğendim canım daha önce hiç görmediğim modeller yalnız tepeden kabartılan duvak hoş durmuyor :( ama incili olanı düşünebilirim resimler için çok teşekkür ederim sendeki modelleri de görmek isterim mümkün olursa :3::12:

ilki olabilir canım :) eve gidince atabilirim farklı modelleri :)

Ben de ayni dertten muzdqribim hala da karar veremedim. Face kullaniyosan eger setr-i nur diye bi kuafir var tamamen tesettur uzerine ve guzel modeller var bence bi bak o siteye

merhaba canım setr-i nur a baktım malesef oradada çok abartılı ve taşlı modeller var orada sadece bi model beğendim oda yine rahibe duvağı şeklinde senin nasıl bişey o kapama duvağını anlamadım açıkçası?? :15:

gelinliğin nasıl canım görmek isterim :)

tabiki canım bende eklemek istiyorum ama şuan dikim aşamasında bu pazartesi 2. provama gideceğim sanırım 3. de çekip buraya ekleyebilirim
inanırmısın daha kendi gelinlik modelimden hiç göremedim.. :25: yani nette baktıklarım arasından hiç görmedim

Son düzenleme:
tabiki canım bende eklemek istiyorum ama şuan dikim aşamasında bu pazartesi 2. provama gideceğim sanırım 3. de çekip buraya ekleyebilirim
inanırmısın daha kendi gelinlik modelimden hiç göremedim.. :25: yani nette baktıklarım arasından hiç görmedim

farklı bir model anladığım kadarıyla :) bitince görürüz artık canm :)

merhaba canım setr-i nur a baktım malesef oradada çok abartılı ve taşlı modeller var orada sadece bi model beğendim oda yine rahibe duvağı şeklinde senin nasıl bişey o kapama duvağını anlamadım açıkçası?? :15:

Canim ben cikarken yuzum kapali olsun istiyorum. Onun icin de ayrı bir duvak daha yapılıyor

Canim ben cikarken yuzum kapali olsun istiyorum. Onun icin de ayrı bir duvak daha yapılıyor[/QUOTE

bende çıkarken yüzüm kapalı olsun istiyorum ama onun için duvağı topuzun üstünden yani tepeden yapmaları gerekiyor bende öyle istemiyorum
ama başka bir alternatif var evden çıkana kadar kırmızı pullu dediğimiz tülden bi örtü var onu örteceğim arabada çıkarırım diye düşündüm

merhaba kızlar bu benim ilk mesajım sizin topic e kısmetmiş:3: Bende nasipse inşAllah nişanlıyım düğün hazırlığı gelinlik araştırması gelin başı fotoğrafcı porselen makyaj yapan güvenilir yerler aradım. Ve azda olsa hoşuma giden herşeyi klasörüme kaydediyorum üstünde oynar kafama göre şekillendiririm diye:) Bende gelin başında çok kararsız kaldım çünkü düşündüğüm gelinlik sade. O yüzden taşlı bir baş mı yoksa gelin çiçeğimin minik kır çiçeklerinden bir tacı eşarbın üzerine mi taksam yoksa gelinliğimin dantelinden başıma ekleme mi yaptırsam bilemedim. Birde birşey daha gördüm dolaşırken $10418507_781774091855536_1824633800358622540_n.jpg bunu duvağın danteliyle montelemişler bu hoş durmamış birde çiçekler çok büyük:41: Bunun dışında bu çiçekler minik minik olursa hoş durabileceğini düşündüm tabi duvağın tül kısmıyla montelendiğinde hem sevimli hemde herkes gibi değil :)

merhaba kızlar bu benim ilk mesajım sizin topic e kısmetmiş:3: Bende nasipse inşAllah nişanlıyım düğün hazırlığı gelinlik araştırması gelin başı fotoğrafcı porselen makyaj yapan güvenilir yerler aradım. Ve azda olsa hoşuma giden herşeyi klasörüme kaydediyorum üstünde oynar kafama göre şekillendiririm diye:) Bende gelin başında çok kararsız kaldım çünkü düşündüğüm gelinlik sade. O yüzden taşlı bir baş mı yoksa gelin çiçeğimin minik kır çiçeklerinden bir tacı eşarbın üzerine mi taksam yoksa gelinliğimin dantelinden başıma ekleme mi yaptırsam bilemedim. Birde birşey daha gördüm dolaşırken Eki Görüntüle 1180494 bunu duvağın danteliyle montelemişler bu hoş durmamış birde çiçekler çok büyük:41: Bunun dışında bu çiçekler minik minik olursa hoş durabileceğini düşündüm tabi duvağın tül kısmıyla montelendiğinde hem sevimli hemde herkes gibi değil :)

Merhaba topiğimize hoşgeldiniz :16: hayırlı olsun düğün ne zaman kısmetse? birde anladığım kadarıyla Tesettürlüsünüz?? Bizimde düğünümüz 31 Ağustos kısmetse :) bizimde hazırlıklar tam gaz devam ediyor çok fazla ayrıntı var ve hepsinin çok güzel olmasını istiyorsunuz haliyle :) bende gelin başını çok araştırdım çok model gördüm içlerinden sadece bu topikte eklediğim rahibe duvağı şeklinde olanını beğendim zaten kafamda belirledim çok şükür gelinliğimin güpüründen az biraz duvağıma işletip onuda eşarba diktirmeyi düşünüyorum, sizin içinde öncelikle gelinlik modeli bellimi? birde duvağı ensenden mi istiyorsunuz tepedenmi bu çok önemli bir ayrıntı?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bnm de bu ilk mesajım 31 ağustosu gorunce dayanamadım benimde aynı gun düğünüm olcak insallah ama hala bende karar veremedim gelin basi modelime😥

Hayırlı olsuninşallah gelinliğini çok merak ettim azıcık ucundan çekip gösteremezmisin acaba :16:

$10247284_378522172285559_3817947135828982637_n.jpg $10252139_378521118952331_8009466110500840403_n.jpg $10247284_378522165618893_5590784971159559084_n.jpg
bak canım bu şekilde duvakta hoş duruyo hem sade hem zarif bilemiyorum fikir vermek istedim :3: yalnız bu duvağın üzerindeki inci süsünü nerden bulurum onu bende kestiremiyorum

Merhaba kızlar bnm de bu ilk mesajım 31 ağustosu gorunce dayanamadım benimde aynı gun düğünüm olcak insallah ama hala bende karar veremedim gelin basi modelime��

Merhaba canım hoşgeldin öncelikle hayırlı olsun :15: az kaldı inşallah Rabbimin izniyle hayırlısı olur ben karar verdim Rahibe duvağı dedikleri topikde de var fotoları eşarbın üzerine duvağı diktircem en iyisi bu sen nasıl birşey istiyorsun gelinliğin hazırmı?

Son düzenleme:
Hayırlı olsuninşallah gelinliğini çok merak ettim azıcık ucundan çekip gösteremezmisin acaba :16:

Merhaba tesekkür ederim darısı tüm bekarlara inş gelinliğim şuan hazır değil canım dikiliyor ama inş hazır olunca çekip burada paylaşacağım

Eki Görüntüle 1197329 Eki Görüntüle 1197330 Eki Görüntüle 1197328
bak canım bu şekilde duvakta hoş duruyo hem sade hem zarif bilemiyorum fikir vermek istedim :3: yalnız bu duvağın üzerindeki inci süsünü nerden bulurum onu bende kestiremiyorum

bende bu modeli düşünüyorum artık en son buna karar verdim yalnız bende inci detayı olmayacak çünkü başta da dediğim gibi gelinlik fazla güpür detaylı buarada sende nişanlısın sanırım düğün ne zaman ?:ssz:

Back