Tesettürlü takı takmayan arkadaşa hediye ( bütçe 1000 1500 arası max)

Termos alın şimdilerde çok popüler. Çok şık güzel tatlis bir termos.

Merhaba, sesli kitap uygulaması olarak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Ben de kitap dinlemek istiyorum ama istediğim gibi bir uygulama bulamadım.

Evli mi ya da kendine ait bi evde mi yaşıyor ?Birisi bana ev içinde kullanacağım bi hediye alsa bayılırım hediyenin kullanışlılğı benim için çok önemli 2 kişilik şık kahve fincanı ,pijama takımı , panduf tv battaniyesi , şık bi tepsi b mesela nevresim takımı hastasıyım size komik ve saçma gelebilir

Ben uzun süredir pek okuyamadığım için iyi geliyor bana.
Merak ettiğimiz her kitabı da okumaya gerek yokmuş zaten

Konu sahibi kusura bakmasın, link atar mısınız bende hırka bakıyorum ama içime sinen bulamadım. Belki sizin önereceklerinizden bulurum
Merhaba link ekleme beceremedim fotoğraf ekliyorum kusura bakmayın, belki zevkimiz aynı değil ama siz istediğiniz için koyuyorum fotoğrafları, umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• 1000133284.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000133285.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000133286.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000133287.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000133288.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000133295.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000133283.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba, sesli kitap uygulaması olarak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Ben de kitap dinlemek istiyorum ama istediğim gibi bir uygulama bulamadım.
Biz Storytel uygulamasını kullanıyoruz. Yıllık alınca daha uygun oluyormuş. Ben 3 yıldır aylık kullanıyorum. Bir türlü aylık uygulamayı iptal edip kullanmayı beceremedim çok üstüne de düştüğüm söylenemez de öyle devam ediyorum. Diğer uygulamaları pek araştırmadım bilgim de yok

Bekar. Tek başına yaşıyor. bana da hoş gelmeye başladı bu fikir ya hediye çeki vericem ya da tatlı fincan takımı gibi birşey alıcam

Çok teşekkür ederim. Ben de bir bakayım. Spotfy var dinlebi var şimdi aklıma gelmeyen bir iki uygulama web sitesi de vardı. Aradığım kitaplar hiç yoktu. O nedenle merak ettim. Çok sağ olun

Tarza gerek yok. Bütçenize uygun ve onun başka seçenekleri olabileceği mağazadan bir ürün alacaksınız. Ben genelde kapalı arkadaşlarıma ipekyoldan saten gömlek tunik tarzı bir şey alırım bedeninden 1 beden büyük.
Saçma sapan hediye hiç sevmem, para veriliyor arkadaş eciş bücüş anlamsız şeye para dökmektense dediğimi dinleyin bence. M&S dan bir kaşkol bile alsanız seçeneği olur değişim için. Bitti gitti.

Hesabına gönderin kendisine isrerse alsın :)

Güzel şık bir resim çerçevesi

orası neresi söyler misiniz ben de gidip bakayım:))
tam pijama takımı yazmaya gelmiştim bunu gördüm

saat veya pandoraya ne dersiniz? takı takmıyor olabilir ama alınınca sevip takma ihtimali var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…