• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü şeker nişanlığımı satıyorum. Yanında çiçeği ve ayakkabısınıda vereceğim.

Nişanlığım 36 38 bedenlerinde. çok güzel ve sorunsuzdur . 450 liraya satıyorum yanında ayakkabısını ve çiceğini de veriyorum. ben çok severek kullnadım ve herkes çok beğendi . tarlatan duvağı da sorunsuz ve gayet rahattır. Eki Görüntüle 826003 Eki Görüntüle 826004 Eki Görüntüle 826005 :ssz:

çok beğendim duvağını çok güzel takmışlar çok yakışmış, yüzünüz gözükmesede sizde güzel bi gelin olmuşsunuz belli... tek kelimeyle çooook güzel:21: almak isterdim ama ortada daha damat yok:38:

Istanbulda hangi moda evine diktirdinuz acaba bilgi verirmisinizzzz bende gelinligimi diktirecek yer arıyorum :18: :6:

size gelinlik için hasret modaevini tavsiye ederim arkadaşım diktirdi çok mmun kaldı gelinlik konusunda orası çok çok iyi. bu nişanlık nisamodaevine ait

çok beğendim duvağını çok güzel takmışlar çok yakışmış, yüzünüz gözükmesede sizde güzel bi gelin olmuşsunuz belli... tek kelimeyle çooook güzel:21: almak isterdim ama ortada daha damat yok:38:
teşekkür ederim inşallah hayırlı biri çıkar karşınıza :16::16:

merhabalar nişanlığınızı çok beğendim. vücut ölçüleriniz de bana uyuyor. :3: durum nedir sattınız mı? eğer satmadıysanız sizinle irtibata geçmek isterim.

merhabalar nişanlığınızı çok beğendim. vücut ölçüleriniz de bana uyuyor. :3: durum nedir sattınız mı? eğer satmadıysanız sizinle irtibata geçmek isterim.

merhabalar :) hayır henüz satmadım. size özel mesaj attım iletişim için . görüşmek üzere

Back