- 22 Temmuz 2013
- 591
- 526
- 158
özel mesajla konuşalım olmaz mı ?Donermisiniz kınamda giymek istiyorum fiyattaa anlasirsak ayakkabilarini istemiyorum Teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel mesajla konuşalım olmaz mı ?Donermisiniz kınamda giymek istiyorum fiyattaa anlasirsak ayakkabilarini istemiyorum Teşekkürler
hangi şehirde yaşıyorsunz ki ?
Nişanlığım 36 38 bedenlerinde. çok güzel ve sorunsuzdur . 450 liraya satıyorum yanında ayakkabısını ve çiceğini de veriyorum. ben çok severek kullnadım ve herkes çok beğendi . tarlatan duvağı da sorunsuz ve gayet rahattır. Eki Görüntüle 826003 Eki Görüntüle 826004 Eki Görüntüle 826005![]()
Istanbulda hangi moda evine diktirdinuz acaba bilgi verirmisinizzzz bende gelinligimi diktirecek yer arıyorum :18:![]()
teşekkür ederim inşallah hayırlı biri çıkar karşınızaçok beğendim duvağını çok güzel takmışlar çok yakışmış, yüzünüz gözükmesede sizde güzel bi gelin olmuşsunuz belli... tek kelimeyle çooook güzelalmak isterdim ama ortada daha damat yok
![]()
bana dönermisin canımteşekkür ederim inşallah hayırlı biri çıkar karşınıza![]()
bana dönermisin canım
kader k... değil mi?gelmedi canım:44:
yok hayır canım yalnış kişiye gönderdin heralde suskun1992kader k... değil mi?
hayır h.mail olarak söylemiştim . şimdi mesajla yazdım tekrar ulaşır mısın banayok hayır canım yalnış kişiye gönderdin heralde suskun1992
hayır h.mail olarak söylemiştim . şimdi mesajla yazdım tekrar ulaşır mısın bana![]()
merhabalar nişanlığınızı çok beğendim. vücut ölçüleriniz de bana uyuyor.durum nedir sattınız mı? eğer satmadıysanız sizinle irtibata geçmek isterim.
merhabalar :) hayır henüz satmadım. size özel mesaj attım iletişim için . görüşmek üzere
EGER SATILMADIYSA BNDE ILGILENIYORUM ..... EN KISA SUREDE CEVAP BEKLIYORUM .....FACEDE EKLEYEBILIRSINIZ (Seher Karaduman Solmaz ) profılımde gelınlıklı resmım var